Brojne filmske avanture stižu u Cineplexx

Marija Đorđević 2018.
Komentari

U okviru novog repertoara bioskopa Cineplexx, od 27. septembra do 3.oktobra, stiže šest novih filmskih naslova: BlackkklansmanPepermintSibirStopalići 2D/3D, Ubiti po viđenjuZlogonje, kao i Ladies night uz film Zvezda je rođena. Ladies night zakazan je za 3. oktobar od 20 časova.

 

Foto: www.youtube.com

Blackkklansman – Fantastični vizionar, Spajk Li, predstavlja nam neverovatnu priču o jednom američkom heroju, prvom afroameričkom detektivu u policiji Kolorado Springsa. Film prikazuje početak sedamdesetih godina prošlog veka, inače period velikih društvenih previranja i borbe za građanska prava i jednakosti. Film Pepermint  prikazuje majku koja se budi iz kome nakon što su joj muž i ćerka ubijeni u brutalnom napadu. Kad shvati da sistem štiti ubice od pravde, njena životna misija postaje osveta suprugove i detetove smrti. Provodi godine trenirajući kako bi pravdu uzela u svoje ruke. Glavna uloga pripala je Dženifer Garner

U filmu Sibir priča prati trgovca Lukasa Hila (Kijanu Rivs), koji zbog retkog i veoma skupog dijamanta odlazi u hladnu Rusiju. Borba počinje kada dijamant nestane, a ruska mafija koja ga želi, gubi strpljenje. Tu je i malo romantičnija strana priče, nepokolebljiva ljubav, koja se rađa između Lukasa i ruskinje Katje (Ana Ularu). Stopalići je animacija za sve uzraste, o mladom jetiju koji pronađe nešto za šta je mislio da ne postoji — čoveka! Ono što se do sada smatralo mitom, postaje stvarnost kada jeti Migo doživi susret s čovekomUbiti po viđenju je film zasnovan na istinitoj priči. Nemilosrdni ekstremista Bazgaev, odgovoran za terorističke napade u kojima je poginulo na stotine civila, među njima i deca, planira nove akcije. Ali tu je grupa specijalaca koja ga prati i planira da ga uništi. Glavne uloge u filmu tumače: Igor Petrenko i Aleksej Vertkov.

p06jyq93

Scena iz filma Zvezda je rođena ( A star is born); Foto: www.bbc.com

Zlogonje je priča o Jovanu (Mihajlo Milavić), dečaku od deset godina koji je rođen sa parcijalnom cerebralnom paralizom. Kroz svoju maštu Jovan beži u svet fantazija u kojima, nesputan svojim fizičkim nedostatkom, je slobodan da uradi i bude ko god poželi. Iznenada, u njegovo odeljenje stiže nova učenica Milica (Silma Mahmuti). Milica malo po malo probija zid koji je Jovan izgradio oko sebe da bi se sačuvao od emotivnog povređivanja i poziva ga u avanturu oslobađanja njenog oca od njegove nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica i da ga je začarala. Jovan dolazi do ključnog trenutka, kada mora da prihvati sebe takvog kakav je i baci se u tu najveću avanturu od svih — život. Kada to učini, pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan, ali i zreo način savladati pretnju. I postati pravi heroj.

Treći rimejk filma Zvezda je rođena iz 1937. godine dolazi nam u potpuno novom ruhu, osvežen rediteljskim debijem Bredlija Kupera i glasom višestruko nagrađivane muzičke zvezde današnjice, Lejdi Gage. Film govori o tragičnoj ljubavi između iskusnog muzičara na zalasku karijere i mladoj pevačici u usponu. Obiluje fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao sam Kuper, a sve su pesme u filmu snimane uživo.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Dodatne informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

 

 

Ključne reči: bioskop cineplexx , filmovi , repertoar , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.