Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Bioskop Vilin Grad pripremio bogat repertoar

Marija Đorđević 27.9.2018. Komentari

Novi repertoar bioskopa Vilin Grad, za period od 27. septembra do 3. oktobra, čini šest novih filmskih naslova: Stopalići, Zlogonje, Blackkklansman, Sibir, Pepermint i Zvezda je rođena.

Foto: www.cinemaclock.com

Stopalići je animacija za sve uzraste, o mladom jetiju koji pronađe nešto za što je mislio da ne postoji — čoveka! Zlogonje je priča o Jovanu, dečaku od deset godina koji kroz svoju maštu putuje u svet fantazija u kom je slobodan da uradi šta god poželi i bude ko god poželi. Kroz film Blackkklansman fantastični vizionar, Spajk Li, predstavlja nam neverovatnu priču o jednom američkom heroju. Sibir prikazuje američkog trgovca dijamantima Lukasa Hila, koji putuje u Sankt Peterburg gde ga čeka partner, kako bi zajedno prodali preskupi plavi dijamant. U filmu Pepermint Jennifer Garner gledamo u ulozi majke koja se budi iz kome nakon što su joj muž i ćerka ubijeni u brutalnom napadu. Četiri puta nominovan za nagradu Oskar, Bradley Cooper i višestruko nagrađivana zvezda Lady Gaga, kojoj je ovo prva glavna filmska uloga, zajedno igraju u filmu Zvezda je rođena.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad.

 

bioskop vilin grad,filmovi,repertoar,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.