Bioskop Vilin Grad pripremio bogat repertoar

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Novi repertoar bioskopa Vilin Grad, za period od 27. septembra do 3. oktobra, čini šest novih filmskih naslova: Stopalići, ZlogonjeBlackkklansman, Sibir, Pepermint i Zvezda je rođena.

Foto: www.cinemaclock.com

Stopalići je animacija za sve uzraste, o mladom jetiju koji pronađe nešto za što je mislio da ne postoji — čoveka! Zlogonje je priča o Jovanu, dečaku od deset godina koji kroz svoju maštu putuje u svet fantazija u kom je slobodan da uradi šta god poželi i bude ko god poželi. Kroz film Blackkklansman fantastični vizionar, Spajk Li, predstavlja nam neverovatnu priču o jednom američkom heroju. Sibir prikazuje američkog trgovca dijamantima Lukasa Hila, koji putuje u Sankt Peterburg gde ga čeka partner, kako bi zajedno prodali preskupi plavi dijamant. U filmu Pepermint Jennifer Garner gledamo u ulozi majke koja se budi iz kome nakon što su joj muž i ćerka ubijeni u brutalnom napadu. Četiri puta nominovan za nagradu Oskar, Bradley Cooper i višestruko nagrađivana zvezda Lady Gaga, kojoj je ovo prva glavna filmska uloga, zajedno igraju u filmu Zvezda je rođena.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad.

 

Ključne reči: bioskop vilin grad , filmovi , repertoar , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.