Manifestacija Japanniš i ove godine nastavlja sa tradicijom

Sonja Stefanović 2018.
Komentari

Udruženje Taka u saradnji sa ambasadom Japana, organizuje manifestaciju Japanniš 2018 sa temom Budućnost sada, koja će biti održana u prostorijama Univerzitetske biblioteke Nikola Tesla od 8. do 14. oktobra.

Foto: www.dreamstime.com

Ovogodišnji program se bavi prezentovanjem futurističke i društveno svesne tematike; prezentacije na temu arhitekture, robotike, edukacije, vizionarske književnosti, futurističke mode, životne sredine, geopolitičke scene Japana će održati gosti predavači, profesori iz Srbije. Ove godine prisutni su i gosti predavači iz Japana. Ambasador Japana u Srbiji, NJ. E. Junichi Maruyama, će održati predavanje o japanskoj kaligrafiji. Gđa Kanoko Tsuda će nam govoriti o poziciji žena u Japanu. I prvi put među Srbima će biti ajkido majstor Toshiro Suga, koji će šestog dana manifestacije održati ajkido seminar.

Posetioci će moći da uživaju u stalnim programima Japanniša: mini seminar japanskog jezika, go prezentacija i turnir, origami i cosplay radionica, manga takmičenje, anime projekcije, turniri u video igrama. Takođe, u toku svih sedam dana Japanniša 2018 možete posetiti edukativno umetničku izložbu sa temom Japan budućnost sada.

Ulaz na Japanniš 2018 je slobodan.

Ključne reči: udruženje taka , JAPANNIŠ , Univerzitetska biblioteka Nikola Tesla , kultura , BUDUĆNOST SADA ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.