Ladies Night u bioskopu Vilin Grad uz film Zvezda je rođena

Sonja Stefanović 2018.
Komentari

 Bioskop Vilin Grad priprema Ladies Night 3. oktobra uz projekciju drame Zvezda je rođena. Početak projekcije je u 20 časova.

Foto: www.gannett-cdn.com

Četiri puta nominovan za nagradu Oskar, Bradley Cooper i višestruko nagrađivana zvezda Lady Gaga, kojoj je ovo prva glavna filmska uloga, zajedno igraju u ovom filmu. Radi se o pravom autorskom delu Bradley-a Coopera − on ga je napisao, režirao, pa u njemu i glumi i peva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog muzičara na zalasku karijere i mladoj pevačici u usponu. Nakon pretpremijerne projekcije, film će biti na redovnom repertoaru bioskopa Vilin Grad. Osim projekcije filma, za sve dame će biti spremno i vino dobrodošlice, a za to će se pobrinuti Podrum Stari dani − vina sa juga Srbije. Dame čeka i poklon iznenađenja u vidu vaučera za Hedona Fitness centar, časopisa Cosmopolitan i proizvoda brenda Avon Srbija.

Cena karte za projekciju filma Zvezda je rođena iznosi 300 dinara. Za više informacija posetite sajt bioskopa Vilin Grad.

Ključne reči: ladies night , kultura , vilin grad , ZVEZDA JE ROĐENA , film ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.