Nove avanture tokom porodičnog vikenda u bioskopu Vilin Grad

Tamara Radovanović 2018.
Komentari

Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad biće održan 6. i 7. oktobra, od 10 do 18 časova.  Na repertoaru su filmovi Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje, Beli očnjak, Zlogonje, Stopalići, kao i dva nova naslova − avanture Kuća magičnog sata i Kondorito: Avanture u svemiru.

Foto: www.coronadotimes.com

Za najmlađe posetioce biće organizovane kreativne i edukativne radionice, koje 6. oktobra organizuje Škola crtanja i vajanja Da Vinči, a 7. oktobra Brainobrain Smartplan Niš. Brainobrain je edukativni centar za decu uzrasta od četiri do 14 godina i radi na razvoju intelektualnih kapaciteta i životnih veština. Mališani koji imaju Porodičnu karticu na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji ili pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. Oni koji nemaju Porodičnu karticu mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ona je potpuno besplatna, a članstvo ne podrazumeva nikakve obaveze.

Repertoar, trejleri i termini filmova dostupni su na sajtu bioskopa. Cena ulaznice za 2D projekcije je 220 dinara, dok cena za 3D projekcije iznosi 330 dinara.

Ključne reči: kultura , vilin grad , porodični vikend , avanture , bioskop ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.