Stižu novi filmski naslovi u Vilin Grad

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Repertoar bioskopa Vilin Grad za period od 4. do 10. oktobra čini šest novih filmskih naslova, među kojima su Kondorito: Avanture u svemiru, Zvezda je rođena, Kuća magičnog sata, Venom, Večernja škola i Teška vremena u El Rojalu.

Foto: www.yomzansi.com

Crtani film Kondorito: Avanture u svemiru predstavlja ekranizaciju najpopularnijeg stripa u Latinskoj Americi. Priča prati Kondorita i njegove drugare u ludoj avanturi punoj smeha. Četiri puta nominovan za nagradu Oskar, Bradley Cooper i višestruko nagrađivana, zvezda Lady Gaga, kojoj je ovo prva glavna filmska uloga, zajedno igraju u filmu Zvezda je rođena. Jack Black i dvostruka dobitnica nagrade Oskar Cate Blanchett zvezde su čarobne avanture Kuća magičnog sata, u režiji Elija Rotha, nastale prema klasiku Johna Bellairsa.

Film Venom je takođe na repertoaru. Venom je vanzemljski oblik, kojem je potreban čovek kako bi preživeo, a zauzvrat čovek dobija neverovatne moći. Komičar Kevin Hart i producenti komedije Večernja škola predstavljaju svoj veoma prepoznatljiv smisao za humor i u ovom filmu. U bioskop stiže i film Teška vremena u El Rojalu. Sedam stranaca sa misterioznim tajnama, sastaju se u El Rojalu na reci Taho, oronulom hotelu sa mračnom prošlošću.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad.

Ključne reči: bioskop vilin grad , repertoar , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.