Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Teška vremena u El Rojalu premijerno u Cineplexx-u

Tamara Radovanović 3.10.2018. Komentari

Na repertoaru Cineplexx-a od 4. do 10. oktobra nalaze se pet novih filmskih naslova — Venom, Večernja škola, Kuća magičnog sata, Kondorito: Avantura u svemiru i Zvezda je rođena, kao i premijera filma Teška vremena u El Rojalu. Takođe, 4. oktobra biće organizovan Comic night, a za 7. oktobar planiran je Porodični dan.

Foto: www.indiewire.com

Venom je akcioni horor o novinaru koji postaje zaposednut od strane vanzemaljskog stvorenja koje mu potpuno oduzima slobodnu volju. Glumačku postavu čine Tom Hardi i Mišel Vilijams, a reditelj je Ruben Flajšer. Večernja škola je priča o grupi starijih ljudi koji su primorani da završe svoje srednjoškolsko obrazovanje. Uloge tumače Kevin Hart, Tifani Hediš i Kejt Dejvid, a reditelj ove komedije je Malkolm Li. U porodičnoj avanturi Kuća magičnog sata, desetogodišnji Luis počinje da živi sa svojim ujakom u kući u kojoj je ranije živeo bračni par koji je pokušao da uništi svet. Unutar zidova je sakriven sat, a svaki njegov otkucaj označava da je apokalipsa sve bliže. U glavnim ulogama su Džek Blek i Kejt Blančet, a film je režirao Eli Rot.

Kondorito je animirana avantura reditelja Aleksa Orela i Eduarda Šulda i predstavlja ekranizaciju latinoameričkog stripa. Kondorito, zajedno sa svojim drugarima, pokušava da spasi svoju taštu, ali i planetu od vanzemaljaca. Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke, a ekipu čine Sloba Stefanović, Danijel Korsa, Dušan Kaličanin, Sofija Juričan, Sergej Ćetković i drugi. Treći rimejk filma Zvezda je rođena iz 1937. godine rediteljski je debi Bredlija Kupera. U pitanju je priča o tragičnoj ljubavi između muzičara na zalasku karijere i mlade pevačice u usponu. Bredli Kuper, osim što je režirao film, u njemu glumi i peva, a u ostalim ulogama su Lejdi Gaga, Sem Eliot i drugi. Radnja trilera Teška vremena u El Rojalu smeštena je u 1969. godinu i prati grupu potpunih stranaca koji se prijavljuju u hotel El Rojal. Većina ovih gostiju ima neku mračnu stranu. Reditelj je Dru Gadard, a u glavnim ulogama su Džef Bridžis i Sintija Erivo.

Karte su u prodaji, a sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx

 

 

kultura,cineplexx,repertoar,bioskop,film,premijera,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.