Porodični dan u bioskopu Cineplexx uz film Kondorito

Aleksandra Đokić 2018.
Komentari

Bioskop Cineplexx poziva sve na Porodični dan koji je zakazan za 7. oktobar od 12 do 17 časova. Na platnima bioskopa ovom prilikom biće prikazan crtani film Kondorito — avantura u svemiru.

www.cinestarcinemas.rs

U momentu kada Kondorito planira da se skrasi pored svoje devojke Anite, njenu majku, koja ne odobrava njihovu vezu, otimaju vanzemaljci. On se sa svojim drugarima udružuje kako bi se izborio za svoju buduću taštu, a ujedno i da spasi planetu od vanzemaljaca. Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke, a specijalni gost sinhronizacije je Sergej Ćetković u ulozi Pece Atletika. Na repertoaru će se naći i sinhronizovani filmovi Hotel Transilvanija 3 — Odmor počinje, Tom i Bob — misija spasavanja sveta i Ringe, ringe raja.

Specijalni program za najmlađe, uz kreativne radionice, zasladiće kompanija Podravka svojom Lino ladom, a osim toga, uz svaku kupljenu ulaznicu, mališane očekuju časopisi Mali Politikin zabavnik ili Hajmo drugari crtaći Mia i ja — Čuvar životinja i Pepa prase. Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i besplatne kokice prilikom svake posete.

Karte za Porodični dan su u prodaji po ceni od 400 dinara. Ostale informacije možete naći na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: bioskop cineplexx , kultura , kondorito ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.