Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Raznovrstan bioskopski program Cineplexx-a ove nedelje

Marija Đorđević 11.10.2018. Komentari

U okviru novog repertoara bioskopa Cineplexx, u periodu od 11. do 17. oktobra, naći će se četiri nova filma: Teška vremena u El Rojalu, Prvi čovek na Mesecu, Park užasa i Tajne avanture mačaka (SINH 2D/3D). 

Foto: www.empireonline.it

Radnja filma Teška vremena u El Rojalu smeštena je u 1969. godinu. Priča počinje pojavom nekoliko potpunih stranaca koji se prijavljuju u hotel poznat kao El Rojal. Zapušteni hotel El Rojal se, u bukvalnom smislu, nalazi na granici dve države: Nevade i Kalifornije. Nije teško zaključiti da većina ovih gostiju ima neku mračnu stranu i da kriju velike tajne jedni od drugih. Glavne uloge čine Kris Hemsvort, Dakota Džonson, Sintija Erivo, Luis Pulman, Danijel Flin, Džon Ham i Kajli Speni. Prvi čovek na Mesecu je filmska priča o NASINOJ misiji da se čovek spusti na Mesec, a u fokusu je Nil Armstrong u periodu od 1961. do 1969. godine. Film baziran na knjizi, ispričaće nam priču o velikom žrtvovanju i ceni koja je morala biti plaćena u jednoj od najopasnijih misija ikada. U glavnoj ulozi i liku Nila Amstronga je poznati glumac, nominovan za nagradu Oskar, Rajan Gosling.

Izvršni producent serije Živi mrtvaci i reditelj filma Paranormalno 5 donose napeti horor Park užasa. Maskirani serijski ubica pretvara horortematski zabavni park u svoje igralište, terorišući grupu prijatelja, dok ostali posetioci misle da je to sve deo programa. Animirani film Tajne avanture mačaka (SINH 2D/3D) prati Pufnu, debelog i lenjeg mačka, koji često sedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Ćuftom, u svom udobnom gradskom stanu u kom je rođen i u čijoj udobnosti uživa, ne želeći da iz njega izlazi u spoljni svet koga se plaši zbog trauma iz prošlosti. Ćufta je aktivan, bistar, pametan mačak, koga spoljni svet neodoljivo privlači, iako nikada nije izašao iz kuće. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju da napuste kuću, i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom breskvatopijom u kojoj se snovi ostvaruju.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Sve informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

bioskop cineplexx,repertoar,filmovi,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.