Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Dečiji filmski festival uskoro u Cineplexx-u

Marija Đorđević 11.10.2018. Komentari

Dečiji filmski festival, odnosno 14. KIDS FEST pod sloganom Moja filmska zvezda se ove godine održava od 15. do 21. oktobra, u bioskopu Cineplexx.

Foto: www.zippyframes.com

Program se sastoji iz dva dela: KIDS i TEEN. Teen program, koji je namenjen omladini uzrasta od 12 do 18 godina, obuhvata poučne filmove iz celog sveta, dok će u okviru Kids programa, u bioskopu Cineplexx biti prikazano 13 filmova iz Norveške, Češke, Francuske i Nemačke među kojima će se naći priče o neverovatnim putovanjima, prijateljstvu i životinjama. Posebno mesto na ovom Kids Fest–u imaju filmovi Bela i Sebastijan: Najbolji prijatelji i Mali traktor Fergi 3, Pat i Mat — priča o nekada najboljim komšijama, a danas prijateljima koji rešavaju probleme koje su sami napravili. Tu su još Igračke iz budućnosti i Fantastičan dan na planeti Zemlji.

Među sinhronizovanim filmovima će se naći animacije poput Cirklin, Koko i divlji nosorogKapetan Morten i kraljica paukovaMumini i zimske čarolije koji će najmlađe sigurno oduševiti. Novi film crnogorskog reditelja Draška Đurovića, pod nazivom Hozentarus, govori o tajnom predmetu hozentarusu koji je jako potreban kralju koji ima sve. Tu su i animirani filmovi koje su mališani imali već prilike da pogledaju u bioskopima Cineplexx, jedan od njih je film Misija Katmandu: Avanture Neli i SajmonaFilmovi koji su mame i tate vratili u njihovo detinjstvo i neko bezbrižnije i lepše vreme, a mališane apsolutno oduševili su Ferdinand i Mali veseljak: Brod spasilac koje ćemo gledati u okviru KIDS FEST-a.

Karte su u prodaji, a sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

kids fest,bioskop cineplexx,dečiji filmski festival,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.