Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Vilin Grad pripremio nov bioskopski program

Marija Đorđević 17.10.2018. Komentari

Repertoar bioskopa Vilin Grad za period od 18. do 24. oktobra čine četiri nova filmska naslova: Brzi Brzić, Zoi, Milja 22 i Život je mjuzikl.

Foto: www.socialnews.xyz

Animirani film Brzi Brzić prikazuje jedan imaginarni svet, u kojem su građani automobili, dok će jedan taksi postati kralj druma u svom rodnom gradu. U filmu Zoi predstavljena je bliska budućnost, u kojoj je najpreciznija tehnologija približila romantične veze nauci: kompjuterizovani test može da odredi koja je verovatnoća uspeha veze između osobe i androida. Na repertoaru je i film Milja 22. Džejms Silva je operativac najcenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e. Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora da osigura i preveze do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Život je mjuzikl govori o životu i radu našeg poznatog glumca i reditelja Desimira Stanojevića Deska. Mjuzikl je upravo žanr zbog koga je Desko otišao put prestonice, a film prikazuje taj most između dva grada (Niša i Beograda) i čoveka koji ih spaja.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad

bioskop vilin grad,repertoar,filmovi,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.