Vilin Grad pripremio nov bioskopski program

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Repertoar bioskopa Vilin Grad za period od 18. do 24. oktobra čine četiri nova filmska naslova: Brzi Brzić, Zoi, Milja 22 i Život je mjuzikl.

Foto: www.socialnews.xyz

Animirani film Brzi Brzić prikazuje jedan imaginarni svet, u kojem su građani automobili, dok će jedan taksi postati kralj druma u svom rodnom gradu. U filmu Zoi predstavljena je bliska budućnost, u kojoj je najpreciznija tehnologija približila romantične veze nauci: kompjuterizovani test može da odredi koja je verovatnoća uspeha veze između osobe i androida. Na repertoaru je i film Milja 22. Džejms Silva je operativac najcenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e. Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora da osigura i preveze do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Život je mjuzikl govori o životu i radu našeg poznatog glumca i reditelja Desimira Stanojevića Deska. Mjuzikl je upravo žanr zbog koga je Desko otišao put prestonice, a film prikazuje taj most između dva grada (Niša i Beograda) i čoveka koji ih spaja.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad

Ključne reči: bioskop vilin grad , repertoar , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.