Zoi i Milja 22 na repertoaru Cineplexx-a

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx, u periodu od 18. do 24. oktobra, naći će se tri nova filmska naslova: ZoiMilja 22Brzi Brzić, koji je u okviru KIDS FEST–a.

Foto: www.amazon.com

Film Zoi donosi pitanja poput onog da li je moguće napraviti savršenog partnera i koliko je tehnologija danas isprečena u međuljudskim odnosima i zadovoljavanju istih. Zoi (Lija Sedu) je devojka koja radi u istraživačkom centru, zajedno sa kolegom Kolom (Evan MekGregor), na projektu kompatibilnosti ljudi i androida. Njihov projekat ima za cilj da stvori androida tj. sintetičko biće koje bi imalo sve osobine čoveka, a poseban akcenat je na njegovim emocijama. Uprkos inženjerskom pristupu i sintetički stvorenom androidu, Zoi i Kol se zaljubljuju jedno u drugo, i time dovode u pitanje značaj celog projekta. Apsolutna predanost projektu pokazuje i činjenica da veze raskidaju na osnovu kompatibilnosti koju program pokaže. Tako se i njihova priča komplikuje. 

Reditelj filmova Pakao na horizontu i Jedini preživeli donosi novi akcioni spektakl Milja 22Džejms Silva je operativac najcenjenije i najneshvaćenije jedinice Cije. Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora da osigura i preveze do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Hoće li uspeti u svojoj nameri? Koga će žrtvovati kako bi uspeo? Špijunske igre su nemilosrdne. U glavnim ulogama su Peter BergMark Volberg i Džon Malkovič. Animirani film Brzi Brzić prikazuje imaginaran svet u kojem su građani automobili, a jedan taksi će postati kralj druma u svom rodnom gradu. Ubrzo otkriva da je veća prednost ostati veran sebi, nego biti slavan. Kada mu zaprete veliki kamioni, hoće li im se žuti, lokalni taxi moći suprotstaviti i postati globalni heroj? Akcioni, avanturistički animirani film za sve generacije u kojem prevladava HIP HOP muzika. 

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Sve informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: bioskop cineplexx , repertoar , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.