Dan strave i užasa u bioskopu Cineplexx

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Ljubitelji horor filmova uživaće u specijalnoj zlokobnoj atmosferi sa jezivim naslovima na repertoaru bioskopa Cineplexx na Halloween night događaju, koji je zakazan za 31. oktobar. Majkl Majers predvodi ekipu zastrašujućih likova ove večeri u bioskopu Cineplexx, a osim projekcije Noći veštica biće prikazani i horori Park užasa i Opatica iz pakla.

Foto: www.halloweendailynews.com

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Strod, koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom koja je progoni već četiri decenije, a Nik Kasl vraća se na veliko platno kao Majkl Majers, koga je glumio u prvom filmu franšize. Izvršni producent i kao kompozitor slavne i nezaboravne, zastrašujuće muzike i ovog puta je Karpetner. Reditelj Dejvid Gordon Grin napisao je scenario zajedno sa Džefom Fredlijem i Denijem Mekbrajdom, sa kojima je ranije sarađivao na komediji Vice Principals, ali ovaj put cilj im nije bio da nasmeju publiku već da je ozbiljno uplaše.

Svi posetioci koji budu došli maskirani moći će da učestvuju u foto aktivaciji, da se slikaju u jezivom Cineplexx kutku, šeruju fotografiju uz heštag #CineplexxHalloween i osvoje karticu koja im pruža mesec dana besplatnog bioskopa.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: bioskop cineplexx , halloween , noc vestica , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.