Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Zaspanka za vojnike i još tri nova filma u Vilinom Gradu

Marija Đorđević 1.11.2018. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad za period od 1. do 7. novembra naći će se četiri nova filma: Fantastično putovanje u Oz, Fantastičan dan na planeti Zemlji, Zaspanka za vojnike i Boemska rapsodija.

Foto: www.imdb.com

Na repertoaru je od 1. novembra Fantastično putovanje u OZ. U čarobnoj zemlji OZ sve je u najboljem redu, dok lukavi i zli Urfin Džus ne reši da postane vladar i zauzme presto u Smaragdnom Gradu. Film Fantastičan dan na planeti Zemlji prikazuje čudesno dvadesetčetvoročasovno putovanje Sunca oko neverovatne planete koju nazivamo svojim domom. Zaspanka za vojnike je priča o vojnicima jedne tobdžijske baterije u Prvom svetskom ratu koji su, kao i stotine hiljada drugih, učinili da slava srpske vojske postane besmrtna. Boemska rapsodija je film koji slavi grupu Queen, njihovu muziku i izvanrednog frontmena Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti. 

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad.

bioskop vilin grad,repertoar,filmovi,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.