Hajden Kristensen i Ema Roberts u novoj romantičnoj komediji poput Romea i Julije

Marija Janković 2018.
Komentari

Film Romansa u Maloj Italiji biće prikazan u bioskopu Cineplexx 8. novembra u okviru Ladies night događaja. Početak je zakazan od 20 časova.

Foto: www.glittermagrocks.com

U glavnim ulogama naći će se Hajden Kristensen, Alisa Milano i Ema Roberts,  a ova komedija vodi vas u svet jednog od najživljih kvartova u Njujorku, Malu Italiju u kojoj su se dve porodice pronašle na suprotnim stranama. Nakon povratka kući, Niki Anđoli otkriva da se u kvartu u kojem je odrasla malo toga promenilo. Ipak, na tom istom mestu na kojem vreme kao da je stalo, Niki pronalazi ljubav iz neprijateljskih redova. Kada očevi dve konkurentske picerije saznaju da su njihova deca zaljubljena, odluče da organizuju kulinarski obračun. Ali, dvoje mladih iz porodice nisu jedini koji moraju da skrivaju svoju romansu. Priča poput Romea i Julije, ali bez tragičnog kraja i dosta humora, donosi sve što vam je potrebno za romantično veče.

Gledaoce će osim projekcije filma čekati i koktel dobrodošlice, kao i delikatesi kompanije Zlatiborac. Izabrane dobitnice biće nagrađene vrednosnim vaučerima koje je obezbedila kompanija KATRIN, kao i paketima proizvoda kozmetičke kuće Afrodita.

Karte su u prodaji, po ceni od 350 dinara i možete ih preuzeti na blagajni bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: Cineplexx Niš , Romansa u Maloj Italiji , ladies night , film ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.