Specijalna projekcija filma Zaspanka za vojnike u Cineplexx-u

Aleksa Anđelić 2018.
Komentari

Specijalna projekcija filma Zaspanka za vojnike, Predraga Antonijevića, biće održana 4. novembra u bioskopu Cineplexx, nakon čega će se deo glumačke ekipe pokloniti publici. Početak je od 20:15.

Foto: www.imdb.com

Film je nastao po motivima Srpske triologije, Stevana Jakovljevića. Ovo je priča o priča o vojnicima jedne tobdžijske armije u Prvom svetskom ratu, koji je učinio da slava srpske vojske postane besmrtna. Glavni junak filma je Stevan, svršeni student biologije, koga je otac poslao u rat ne znajući da li će ga ponovo videti. Drugi su pak već iskusni ratnici, seljaci. U teškim danima svi oni postaju jedno u odbrani svoje države. Ovo je priča o njihovom herojstvu i prijateljstvu, priča o slozi i zajedništvu bez koga niko od njih ne bi preživeo. 

Glavne uloge tumače: Ljubomir Bandović, Marko Vasiljević, Vuk Jovanović, Nenad Okanovič, Marko Gvero, Ljubomir Đurica, Milica Mihajlović, Marko Pavlovski, Nataša Ninković, Radoš Bajić, Tihomir Arsić. Muziku za film radila ja Aleksandra Kovač, koja je otpevala pesmu Najduža noć.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: zaspanka za vojnike , cineplexx , kultura , film , specijalna projekcija ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.