Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Fantastične zveri 2 pretpremijerno u Cineplexx-u

Tamara Radovanović 7.11.2018. Komentari

Na repertoaru Cineplexx-a od 8. do 14. novembra nalaze se četiri nova naslova: Ono što nas ne ubije, Romansa u Maloj Italiji, Overlord i Princeza i zmaj, kao i pretpremijera filma Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini.

Foto: www.animagos.com.br

U krimi trileru Ono što nas ne ubije pratimo mladu hakerku Lizbet i novinara Mikaela, koji bivaju upleteni u mrežu sajber kriminalaca i korumpiranih vladinih službenika. Strah i nove pretnje s kojima se suočavaju primoraće beskompromisnog lovca na istinu i ekscentričnu hakerku da ponovo udruže snage. Glavne uloge tumače Kler Foj i Sverir Gudnason, a u jednoj od uloga našla se i bosanska glumica Andreja Pejić, koju javnost zna kao najpoznatijeg svetskog transrodnog modela. Režiser i izvršni producent je Dejvid FinčerRomansa u Maloj Italiji je romantična komedija koja publiku vodi u svet jednog od najživljih kvartova u Njujorku, Malu Italiju. Kada očevi dve konkurentske picerije saznaju da su se njihova deca međusobno zaljubila, oni odluče da organizuju kulinarski obračun. Glavni protagonisti su poput Romea i Julije, ali bez tragičnog kraja i s puno više humora i pice. Glavne uloge tumače Hajden Kristensen, Ema Roberts i Alisa Milano, a za režiju je zadužen Donald Petri.  

Overlord je horor u kojem se američki padobranci iskrcavaju iza neprijateljskih linija, kako bi odradili zadatak koji je od suštinske važnosti za uspeh invazije. Ali, kako se približavaju svojoj meti, shvataju da se tu dešava nešto mnogo više od obične vojne akcije. Oni će se naći u borbi sa natprirodnom silom, koja je deo nacističkog eksperimenta. U glavnim ulogama su Vajat Rasel, Jovan Adepoi i Ben Tavasoli, a režiju potpisuje Džulijus EjveriPrinceza i zmaj je sinhronizovana priča o svetu punom zmajeva, živopisnih stvorenja i gnoma. U tom svetu, Sofija pokušava da nađe ogledalo kojim može da se poveže sa svojim prijateljima u dalekoj zemlji. Ona i njen prijatelj zmaj zajedno kreću u potragu za čarobnim ogledalom, ali i za njenom majkom, koja ju je napustila dok je još bila beba. Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini nova je fantastična avantura autorke J.K. Rouling i studija Vorner Bros. U novom nastavku, pratimo Njuta i Albusa u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Grindelvaldu. Glumci su Edi Redmejn, Ketrin Voterson i Den Fogler, a režiser je Dejvid Jejts.

Karte su u prodaji, a sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx

Cineplexx Niš,repertoar,bioskop,fantastične zveri 2,film,pretpremijera,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.