Ovonedeljni bioskopski program Vilinog Grada

Marija Janković 2018.
Komentari

U bioskopu Vilin Grad će se u periodu od 8. do 13. novembra na repertoaru naći četiri nova filma: Princeza i zmaj: beskrajna priča, Ono što nas ne ubije, Banditi u otrazi za mamom i Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini (SIN 2D/3D)

Foto: www.ruddingpark.co.uk

Animirana avantura Princeza i zmaj: beskrajna priča započinje na proslavi sedmogodišnje princeze Sofije koja lutajući kroz tajne odaje dvorca pronalazi magičnu knjigu koja je zapravo put do čarobne, čudesne zemlje. Triler istoimenog romana Ono što nas ne ubije švedskog pisca David Lagerkranca, kao i prethodni, zadire u aktualne i bolne teme. Mlada hakerka Lizbet Salander i novinar Mikael Blomkvist ponovo su zajedno u avanturi od koje se ledi krv u žilama, oni bivaju uhvaćeni u mreži špijuna, sajber kriminalaca i korumpiranih vladinih službenika. U filmskoj verziji kultni lik Lizbet Salander igra glumica Kler Foj, a Mikaela Blomkvista švedski glumac Sverir Gudnason. Nova drama Banditi u potrazi za mamom uvodi nas u svet džeparoške bande. Naime, junaci ove priče Edi, Emran i Sunita dok tragaju za svojom mamom koja ih je napustila svoju slobodu nalaze u okviru jedne džeparoške bande. Njihova priča i povezanost s tim se toliko produbljuje da dolazi i do borbe za prevlast grupe.

Dugoisčekivani nastavak magične priče J.K. Rouling Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini jeste još jedan od filmova koji će se naći na ovonedeljnom repertoaru bioskopa Vilin Grad. O tome šta se sve dešavalo pre čuvenog Harija Potera, o jednoj priči iz Hogvortske biblioteke, uvešće nas Džud Lou u ulozi mladog Albusa Dambldora, dok će nas kroz mračne delove voditi Gelert Grindelvald čiju ulogu će tumačiti Džoni Dep, a ulogu heroja, Njuta Skamandera tumačiće Edi Redmejn. Na kraju prvog dela istoimenog filma, moćni, mračni čarobnjak Gelert Grindelvald biva zarobljen od strane MACUSA. Međutim, Grindelvald uspeva da pobegne i započne ostvarivanje svog cilja, da okupi čistokrvne pratioce mračne magije i uzdigne ih da vladaju nad svim normalcima, bićima koja ne poseduju magiju. Kako bi sprečio da se njegovi planovi ostvare, Albus Dambldor šalje na zadatak svog bivšeg studenta, Njuta Skamandera, koji pristaje da pomogne, nesvestan opasnosti koje slede. Sve što vam je potrebno za jedno magično veče.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, a za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Za više informacija posetite sajt bisokopa Vilin Grad

Ključne reči: vilin grad , bioskop , repertoar ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.