Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Grinč pretpremijerno u Vilinom Gradu

Marija Janković 16.11.2018. Komentari

Animirani film Grinč biće pretpremijerno prikazan u bioskopu Vilin Grad 18. novembra. Za sve ljubitelje dobre božićne komedije biće više termina ove projekcije.

Foto: www.slashfilm.com

Kultni antiheroj Grinč i ove godine pokušava da ukrade Božić. Lik omiljen već godinama i decenijama unazad, sastavni deo gotovo svačijeg detinjstva, ove godine nudi nam treću verziju ove priče. Ova, kao i druge dve verzije, zasnovane su na priči Dr. Seuss-a iz 1957. pod nazivom Kako je Grinč ukrao Božić. Ovo je priča o neobičnom, mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce i planovi do kraja te avanture menjaju zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja nije izgubila svoju veru u Božić i svim čarolijama koje praznik nosi sa sobom. Univerzalna priča o pobedi vere, ljubavi i nade, ispričana na duhovit, dirljiv i topao način. Glas liku Grinča daje glumac Benedict Cumberbatch, dok iza glasa živahne devojčice stoji Cameron Seely. Film će biti prikazan u više termina, u 11 časova, 12:40, 14:20 i 16 časova.

Karte možete kupiti na blagajni bioskopa. Cena karte za pretpremijeru iznosi  410 dinara. Za više informacija posetite sajt bioskopa Vilin Grad.

Grinč,bioskop,vilin grad,pretpremijera,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.