Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Udovice i Fokstrot na bioskopskom programu Vilinog Grada

Marija Đorđević 21.11.2018. Komentari

Na predstojećem repertoaru bioskopa Vilin Grad naći će se četiri nova filma: Grinč, Fokstrot, Udovice i Robin Hud: Početak, čija je pretpremijera zakazana za 28. novembar.

Foto: www.variety.com

Grinč je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliju praznika. Porodična tragedija Fokstrot, koja je osvojila Gran pri žirija festivala u Veneciji, donosi priču o roditeljima vojnika koji je poginuo na dužnosti. 

Od Oskarom nagrađenog reditelja Stiva Mekvina (12 godina ropstva) i koscenaristkinje i autorke bestselera Džilijen Flin (Iščezla) stiže nam žestok i savremen triler  Udovice smešten u pozadini kriminala, strasti i korupcije. Na repertoaru je i pretpremijerno Robin Hud: Početak. Kao mladić pun ideala odlazi u krstaški rat, tamo doživljava samo razočaranja, ali postaje iskusni ratnik. Po povratku ga oneraspoloži što je njegova zemlja zapala u korupciju, čemu se mora suprotstaviti. 

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, a za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bisokopa Vilin Grad

bioskop vilin grad,repertoar,filmovi,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.