Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Men's Night u bioskopu Vilin Grad

Marija Đorđević 28.11.2018. Komentari

U bioskopu Vilin Grad biće održan 29. novembra Men’s Night, tematsko veče koje je namenjeno muškarcima, a gde su i dame dobrodošle. Posetioci bioskopa će moći da pogledaju film Krid 2, a početak projekcije je u 20 časova. 

Foto: www.hollywoodreporter.com

Adonis Creed će morati da uskladi život između ličnih obaveza i priprema za sledeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje porodice samo ga još više motiviše za borbu u ringu. Rocky i Adonis suočiće se sa svojim zajedničkim nasleđem i shvatiti da ništa nije važnije od porodice. Krid 2 će nam pokazati šta nas to čini prvacima i da zapamtimo jednu stvar: bez obzira gde se nalazimo, ne možemo pobeći od svoje prošlosti. Michael B. Jordan i Sylvester Stallone repriziraće svoje uloge kao Adonis Creed i Rocky Balboa. Krid 2 nastavak je Roki sage i nastavak filma Krid: Rađanje legende iz 2015. godine, koji je zaradio preko 170 miliona dolara na blagajnama širom sveta.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Vilin Grad, a posetioci će uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon dobiti energetsko piće.

 

 

bioskop vilin grad,mens night,krid 2,film,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.