Krid 2 i Lovac ubica stižu u Cineplexx

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Na novom repertoaru bioskopa Cineplexx, u periodu od 29. novembra do 5. decembra, naći će se tri filmska naslova — Robin Hud — PočetakKrid 2Lovac ubica.

Foto: www.movieweb.com

Nova verzija filma epskog lopova i ratnika — Robin Hud: Početak bavi se mladim danima poznatog lopova i otkriva detalje koji su Robina podstakli da se van zakona bori. Kao mladić pun ideala odlazi u krstaški rat, tamo doživljava samo razočaranja, ali postaje iskusni ratnik. Po povratku ga uopšte ne raduje što je njegova zemlja zapala u korupciju, čemu se mora suprotstaviti. Robin i njegov zapovednik (Džejmi Foks) tada podižu bunu protiv korumpiranog kralja. Krid 2 nastavak je Roki sage i nastavak filma Krid: Legenda je rođena iz 2015. godine koji je zaradio preko 170 miliona dolara na blagajnama širom sveta. Adonis Krid će morati da uskladi život između ličnih obveza i priprema za sledeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje porodice samo ga još više motiviše za borbu u ringu. Roki i Adonis suočiće se sa svojim zajedničkim nasleđem i shvatiti da ništa nije važnije od porodice. Krid 2 će nam pokazati šta nas to čini prvacima, i da zapamtimo jednu stvar — bez obzira gde se nalazimo, ne možemo pobeći od svoje prošlosti. Majkl B. Džordan i Silvester Stalone repriziraće svoje uloge kao Adonis Krid i Roki Balboa. 

Na repertoaru je i film Lovac ubica. Kada kapetan američke podmornice, Džo Glas, otkrije da je u Rusiji na snazi vojni puč, moraće da učini nemoguće da bi sačuvao mir. Udruženih snaga sa Mornaričkim fokama na terenu, Glas uplovljava u neistražene, neprijateljske vode kako bi spasao ruskog predsednika i sprečio potencijalni treći svetski rat. Glavne uloge tumače Džerald Batler I Geri Oldman.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Dodatne informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

 

Ključne reči: bioskop cineplexx , repertoar , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.