Ovonedeljni program bioskopa Cineplexx

Marija Janković 2018.
Komentari

Na ovonedeljnom repertoaru Cineplexx-a naći će se pet novih filmova, Krcko oraščić i četiri kraljevstva, Asteriks: Tajna čarobnog napitka, Smrtonosne mašine, Predviđanje, kao i Kralj Petar Prvi, ali će se i pretpremijerno pokazati film Spajdermen: Novi svet. (SIN 2D/3D)

Foto: www.nairaland.com

Spajdermen: Novi svet  nas uvodi u priču o tinejdžeru iz Bruklina, Majlsu Moralesu koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen sveta. Majlsu će pozavideti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svetu koji ga podučava spašavanju sveta. Ali stvari nisu onakve kakvim se čine na prvu loptu, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spajdermen priča nateraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena. Iza glasa dečaka pauka stoji Hajli Stenfild, a u sinhronizaciji Mateja Vukašinović.  

Animirani junak mnogih generacija i ove godine vraća se na veliko platno, Asteriks, vikinški junak poznat po neverovatnoj snazi, koju dobija od druidovih napitaka, i ove godine okuplja celu porodicu i vodi nas kroz razne pustolovine pune smeha, zabave pružajući nam još novu verziju filma Asteriks:Tajna čarobnog napitka. U ovoj priči Čudomiks odlučuje da je vreme za osiguranje budućnosti sela pa zajedno sa Asteriksom i Obeliksom kreće u potragu za mladim druidom kojem može preneti tajnu o čarobnom napitku koji omogućava dugotrajnu zaštitu celog sela.

cascanueces 2

Film Krcko Oraščić i četiri kraljevstva ( Nutcracker and the four realms); Foto: www.mouse.latercera.com

Krcko Oraščić i četiri kraljevstva jeste božićna priča od davnina koja nam pruža mogućnost da što toplije provedemo praznike koje nam nadolaze. Kroz magični svet vojnika, medenjaka i vojske miševa, devojka po imenu Klara, čiju ulogu tumači glumica Mekenzi Foj, vodi nas i prikazuje nam mračnu stranu ove urbane legende. U tom svetu Klara upoznaje vojnika po imenu Filip, bandu miševa i regenta, koji vladaju u tri kraljevstva: Zemlji pahuljica, Zemlji cveća i Zemlji slatkiša. Klara i Filip moraće da oslobode četvrto kraljevstvo, koje teroriše Majka Džindžer, da vrate Klarin ključ i da uspostave harmoniju. U novom svetlu pojaviće se glumci Kira Najtli i Morgan Friman

Po istoimenoj knjizi nova avantura Smrtonosne mašine nude nam priču o budućnosti, hiljadama godina nakon što je civilizacija uništena usled kataklizmičnog događaja. Ljudi su se prilagodili na uslove i novi način života je evoluirao. Gigantski gradovi u pokretu, sada lutaju planetom, nemilosrdno osvajajući male gradove. Glavne uloge priče o budućnosti tumačiće Hugo Viving, Hera Hilmer i Robert Širan. Priča Priviđenje jeste priča o novinaru Žaku koji radi za regionalni list Francuske. Njegova reputacija i sposobnost istraživanja biva primećena od strane Vatikana, koji ga angažuje da vodi projekat istraživanja ostavštine svetog prikaza u malom Francuskom selu.

MV5BNmEyMGQ3YmYtMTE5Ny00ZDNiLWFmNjQtNjZlYzA0MGMyMmUzXkEyXkFqcGdeQXVyNzg5OTk2OA. V1

Film Kralj Petar Prvi; Foto: www.imdb.com

 

Kralj Petar Karađorđević, čiju ulogu tumači Lazar Ristovski, jeste realan prikaz jedne od važnijih figura u srpskoj istoriji. Kao mlad biva proteran iz Srbije od strane suparničke dinastije Obrenovića. Nikada nije uspeo da napravi čvrstu vezu sa zemljom iz koje je potekao, narodom čiji je potencijalni kralj, niti titulom koja mu po pravu pripada. Specijalna projekcija filma zakazana je 7. decembra od 20 časova u bioskopu Cineplexx, na kojoj će se publici pokloniti i deo ekipe, predvođene glavnim akterom filma i našim proslavljenim glumcem Lazarom Ristovskim.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Sve ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: bioskop , cineplexx , film , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.