Dva nova filma na ovonedeljnom repertoaru Vilinog Grada

Marija Janković 2018.
Komentari

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 13. do 19. decembra ponudiće dva nova filmska ostvarenja: Akvamen i sinhronizovani film Spajdermen: Novi svet. (SIN 2D/3D)

www.tumblr.com

Film predstavlja treći po redu nastavak gde se Akvamen pojavljuje u njemu, posle Betmen protiv Supermena: Zora pravednika i Liga pravde, i biće prvi film koji će se fokusirati na Akvamena u glavnoj ulozi. Režija Džejmsa Vona donosi nam na veliko platno dosad neispričanu priču kralja podvodnog sveta. U Akvamenu, Artur Kari, čiji lik tumači glumac Džejson Momoa, naslednik je podvodnog carstva Atlantide čija dužnost je da odbrani svoj narod i istovremeno bude heroj sveta. Film burne priče i pun neizbežne akcije. U borbi za opstanak javlja se niz likova čije sudbine se prepliću, Orma kog glumi glumi Patrik Vilson, Amber Hard u ulozi kraljice mora, Mere, dok Vilijan Defo predstavlja Akvamenovog saveznika Vulka, a u ulozi kraljice Atlane stoji oskarovka Nikol Kidman. U četvrtak, 13. decembra, ovo filmsko ostvarenje biće pretpremijerno prikazano, a početak projekcije zakazan je za 20 časova.

spider man for ps4 shows off its open world web swinging in new trailers

                                                                                                                      Spajdermen: Novi svet; Foto: www.imdb.com   

Spajdermen: Novi svet nas uvodi u priču o tinejdžeru iz Bruklina, Majlsu Moralesu, koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen sveta. Majlsu će pozavideti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja, koji ga podučava spašavanju sveta. Ali stvari nisu onakve kakve se čine na prvi pogled, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spajdermen priča nateraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena. Iza glasa dečaka pauka stoji Hajli Stenfild, a u sinhronizaciji Mateja Vukašinović.

Karte možete kupiti na blagajni bioskopa. Cena karte za pretpremijeru filma Akvamen je 350 dinara, dok cena karte za film Spajdermen: Novi svet iznosi 390 dinara. Za sve ostale informacije posetite sajt bioskopa Vilin Grad.

Ključne reči: vilin grad , repertoar , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.