Porodični dan uz Spajdermena i Asteriksa u Cineplexx-u

Aleksandra Đokić 2018.
Komentari

Bioskop Cineplexx organizuje Porodični dan 16. decembra, a posetioci će moći da u periodu od 12 do 17 časova pogledaju sinhronizovane verzije filmova Spajdermen: Novi svet i Asteriks: Tajna čarobnog napitka.

Foto: www.kinogaj.hr

Nova Spajdermen priča nateraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena. U priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklina, Majls Morales, koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen sveta, ali i to da nije sam. Stvari nisu onakve kakvim se čine na prvi pogled, a nova iznenađenja javljaju se na svakom koraku. Na filmska se platna vraćaju Asteriks i Obeliks, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli. U ovoj priči Čudomiks odlučuje da je vreme za osiguranje budućnosti sela, pa zajedno s Asteriksom i Obeliksom kreće u potragu za mladim druidom kojem može preneti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

Najmlađi posetioci moći će da uživaju u kreativnim radionicama, a uz svaku kupljenu ulaznicu tu je Podravkino slatko iznenađenje u obliku Lino lade, kao i poklon časopis za decu Mali Politikin zabavnik i DVD crtać Pepa prase. Najsrećnije mališane na projekcijama filma Spajdermen: Novi svet obradovaćemo poklon vaučerima za Happy meal u McDonalds restoranima, kao i Dexy Co Spajdermen igračkama, za potpunu zabavu uz svog omiljenog junaka. Učlanite vaše dete u Cineplexx porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu.

Karte za Porodični dan su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: Spajdermen , ASTERIKS , film , porodični dan , bioskop cineplexx , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.