Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Youtube ratovi premijerno u Cineplexx-u

Tamara Radovanović 20.12.2018. Komentari

Na repertoaru Cineplexx–a od 20. do 26. decembra nalaze se dva nova filmska naslova — Bamblbi i Drugi čin, kao i premijera filma Youtube ratovi.

Foto: www.youtube.com

Bamblbi je naučno–fantastična akcija, u kojoj tokom bekstva 1987. godine Bamblbi pronalazi utočište na otpadu u malom gradu pored okeana, u Kaliforniji. Čarli, koja tek što će napuniti 18 godina i koja traži svoje mesto pod zvezdama, otkriva Bamblbija, u ranama i ožiljcima od bitke. Kada Čarli oživi Bamblbija, shvatiće da ovo nije obična žuta Volkswagen buba. Film je režirao Trejvis Najt, a uloge tumače Hejli Stenfild, Rejčel Krou, Pamela Eldon i drugi. U romantičnoj komediji Drugi čin radnja prati Maju, koja živi u Kvinsu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Ona potpuno menja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspeti u životu, nakon što uz pomoć falsifikovane biografije dobija kancelarijski posao iz snova. Jedini problem je to što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno da poradi na svom stilu. U glavnoj ulozi je Dženifer Lopez, a režiser je Piter Sigal

Akciona komedija u kojoj uloge tumače popularni jutjuberi sa Balkana, Youtube ratovi, predstavlja nam zabavne načine na koje se jutjuberi bore protiv hejtera, koji žele da preuzmu scenu. Omčo je popularni humorista i jutjuber koji uživa u svojoj slavi i živi jedan zabavan život, sve dok mu u život ne uđu osobe koje mrze uglavnom sve. Oni mu obrišu kanal, ali ni to im nije dovoljno. Pokušavaju da ubiju njega i njegove kolege, ali on uspeva da im pobegne, tražeći pomoć od drugih jutjubera. Uloge tumače Omer Nadarević, Bogdan Ilić, Bogdan Lalović, Braco Gajić, Nedim Lepić i drugi, a film je režirao Omer Nadarević.

Karte su u prodaji, a sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx

 

kultura,bioskop cineplexx,repertoar,youtube ratovi,film,premijera,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.