Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Bioskop Vilin Grad pripremio raznovrstan repertoar

Tamara Radovanović 20.12.2018. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad od 20. do 26. decembra nalaze se tri nova naslova — Bela i Sebastijan 3, Bamblbi i Srećni princ, kao i pretpremijera filma Youtube ratovi.

Foto: www.siff.net

Bela i Sebastijan 3 je porodična avantura o dečaku Sebastijanu, koji odlučuje da ostane da živi u planinama, umesto da se sa ocem preseli u Kanadu. U kućici u francuskim Alpima ima i svoju pseću najbolju prijateljicu Belu, koja ima tri mala šteneta. Kada se pojavi stranac sa pričom da je Bela nekada bila njegov pas, Sebastijan će morati da zaštiti svoju najbolju prijateljicu i njene štence. Film je režirao Klovis Kornilak, a u glavnim ulogama su Feliks Buset, Klovis Kornilak i Čiki Kario. Bamblbi je priča o Čarli, koja tek što će napuniti 18 godina i koja traži svoje mesto pod zvezdama. Ona na otpadu pronalazi Bamlbija i ubrzo shvata da on nije obična žuta Volkswagen buba. Uloge tumače Hejli Stenfild, Rejčel Krou, Pamela Eldon i drugi, a režiser je Trejvis Najt.

Srećni princ je priča o tamnijoj strani genija koji je živeo i umro zbog ljubavi u poslednjim danima devetnaestog veka. U jeftinoj pariskoj hoteskoj sobi Oskar Vajld leži na samrti, razmišljajući o događajima iz prošlosti. Da li je on nekada bio najpoznatiji čovek u Londonu? Kako to da ga sad obacuje isto ono društvo koje ga je nekada volelo? Da li on još uvek trči ka propasti, čak i u poslednjem poglavlju svog života? Ovu istorijsku dramu režirao je Rupert Everet, a uloge tumače Rupert Everet, Kolin Firt, Emili Votson i drugi. Akciona komedija u kojoj uloge tumače popularni jutjuberi sa Balkana, Youtube ratovi, predstavlja nam zabavne načine na koje se oni bore protiv hejtera. U glavnim ulogama su Omer Nadarević, Bogdan Ilić, Bogdan Lalović, Braco Gajić Nedim Lepić, a film je režirao Omer Nadarević.

Karte su u prodaji, a sve informacije dostupne su na sajtu Vilinog Grada. 

 

kultura,bioskop vilin grad,repertoar,film,youtube ratovi,pretpremijera,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.