Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Jubilarni koncert Snežane Spasić i muzičke grupe NAISSA

Marija Đorđević 26.12.2018. Komentari

Jubilarni koncert Snežane Spasić i muzičke grupe NAISSA pod nazivom Bella Villa biće održan 26. decembra u sali Svetosavskog doma Sabornog hrama. Početak je u 20 časova.

Foto: NKC

Osnovna ideja koncerta je da se Snežana Spasić i NAISSA zahvale svojim sugrađanima na višegodišnjoj vernosti, i to u ovoj godini bitnih jubileja: 25 godina profesionalnog bavljenja tradicionalnom muzikom Snežane Spasić i 15 godina postojanja i rada muzičke grupe NAISSA. Ujedno, koncert je i prednovogodišnji muzički događaj, kojim NKC obeležava završetak kulturne sezone za ovu godinu.

Sam program je umetničkog, ali i edukativnog karaktera, jer sadrži, osim muzičkih numera (autorski obrađene tradicionalne pesme), i poeziju, dramske igrokaze u formi verbalnog i neverbalnog izražavanja vezane za tradicionalne pesme koje je grupa NAISSA izvodila na koncertima svih ovih godina. Pokrovitelj koncerta je grad Niš, a organizator je Niški kulturni centar.

Karte po ceni od 500 dinara mogu se nabaviti u Niškom kulturnom centru, Vinil cafe-u i uoči koncerta u Svetosavskom domu.

jubilarni koncert,snežana spasić,naissa,niški kulturni centar,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.