Novi filmski naslovi u Vilinom Gradu

Tamara Radovanović 2018.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad od 27. decembra do 2. januara nalaze se tri nova naslova − Bela i Sebastijan 3, Youtube ratovi i Petar Pan i Magična knjiga Nedođije.

Foto: www.movies4u.co

Bela i Sebastijan 3 je porodična avantura o dečaku Sebastijanu, koji odlučuje da ostane da živi u planinama, umesto da se sa ocem preseli u Kanadu. U kućici u francuskim Alpima ima i svoju pseću najbolju prijateljicu Belu, koja ima tri mala šteneta. Kada se pojavi stranac sa pričom da je Bela nekada bila njegov pas, Sebastijan će morati da zaštiti svoju najbolju prijateljicu i njene štence. Film je režirao Klovis Kornilak, a u glavnim ulogama su Feliks Buset, Klovis Kornilak i Čiki Kario. Akciona komedija u kojoj uloge tumače popularni jutjuberi sa Balkana Youtube ratovi predstavlja nam zabavne načine na koje se oni bore protiv hejtera. U glavnim ulogama su Omer NadarevićBogdan IlićBogdan LalovićBraco Gajić Nedim Lepić, a film je režirao Omer Nadarević.

Petar Pan i Magična knjiga Nedođije je sinhronizovani animirani film u kojem je čarobna zemlja Nedođija u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. Petar će, uz pomoć Zvončice, Vendi, Majkla, Džona i Izgubljenih dečaka, pokušati da odbrani Nedođiju i London. Film je režirala Dušica Novaković, a junacima glasove pozajmljuju Jelena Gavrilović, Đorđe Stojković, Milan Gromilić, Anja Mit, Miroljub Turajlija i Dragan Vujić Vujke.

Karte su u prodaji, a sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa Vilin Grad

Ključne reči: kultura , vilin grad , bioksop , repertoar , film ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.