Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Razbijač Ralf 2 pretpremijerno u Cineplexx-u

Tamara Radovanović 26.12.2018. Komentari

Na repertoaru Cineplexx-a od 27. decembra do 2. januara nalaze se dva nova filmska naslova − Bela i Sebastijan i Petar Pan i Magična knjiga Nedođije, zatim pretpremijerno prikazivanje filma Ralf rastura internet: Razbijač Ralf 2, kao i Porodični dan.

Foto: www.polygon.com

Petar Pan i Magična knjiga Nedođije je sinhronizovani animirani film u kojem je čarobna zemlja Nedođija u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi zauvek uništio Petra Pana. Petar će, uz pomoć Zvončice, Vendi, Majkla, Džona i Izgubljenih dečaka, pokušati da odbrani Nedođiju i London. Film je režirala Dušica Novaković, a junacima glasove pozajmljuju Jelena Gavrilović, Đorđe Stojković, Milan Gromilić, Anja Mit, Miroljub Turajlija i Dragan Vujić Vujke. Bela i Sebastijan je priča o snalažljivom šestogodišnjaku Sebastijanu, koji živi sa svojim dekom u malom selu u francuskim Alpima. Zahvaljujući svojoj hrabrosti, on uspeva da ukroti divljeg psa od koga se svi žitelji sela plaše. Daje mu ime Bela i njih dvoje postaju nerazdvojni prijatelji.

Ralf rastura internet: Razbijač Ralf 2 stiže iz studija Dizni i mašte reditelja Fila Džonstona i Riča Mura. U ovoj animiranoj avanturi negativac iz video-igrice Ralf i njegova najbolja drugarica Venelopa fon Gric napuštaju udobnost svog sveta u pokušaju da spasu njenu igricu. Likovima su glasove pozajmili Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar, Milan Inić Yasserstain i mnogi drugi, a režiju sinhronizacije potpisuje Vladimir Petrović. Projekcija ovog filma biće održana 29. decembra od 12 časova u okviru Porodičnog dana, kada mališane očekuju specijalan program i pokloni.

Karte su u prodaji, a sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx

kultura,Cineplexx Niš,bioskop,repertoar,film,pretpremijera,razbijač ralf 2,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.