Praznična atmosfera u bioskopu Vilin Grad

Marija Janković 2018.
Komentari

Novogodišnji porodični dani bioskopa Vilin Grad biće održani 29. i 30. decembra od 10 do 17 časova i 31. decembra od 10 do 15 časova. Na repertoaru će se naći tri nova animirana filma − Petar Pan i Magična knjiga Nedođije, Bela i Sebastijan: najbolji prijatelji i Ralf rastura Internet: Razbijač Ralf 2. 

Foto: www.usatoday.com

Reditelj Chandrasekaran nam pruža još jednu verziju dobro poznatog junaka koji večito ostaje dete − film Petar Pan i Magična knjiga Nedođije (SIN 2D). Naime, čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana, koji se uz svoju družinu Izgubljenih dečaka i Zvončice hrabro bori za svoju zemlju Nedođiju, zemlju večitog detinjstva. Drugi film na repertoaru reditelja Clovisa Cornillaca pruža nam neverovatnu porodičnu avanturu Bela i Sebastijan: najbolji prijatelji (SIN 2D). U maloj kući u francuskim Alpima Sebastijan, junak ove priče, ima svoju pseću najbolju prijateljicu Belu i njena tri šteneta. Priča ostaje idilična sve do onog trenutka kada se pojavi stranac koji tvrdi da je Bela nekada bila njegov pas. Sebastijan se nalazi u situaciji u kojoj mora da zaštiti svoju najbolju drugaricu i njene štence po svaku cenu.

Diznijeva produkcija nudi nam nastavak priče o Razbijaču Ralfu Ralf rastura Internet: Razbijač Ralf 2 (SIN 3D). Venelopa fon Glič i Razbijač Ralf napuštaju svet igrice da bi istražili nepoznat i uzbudljiv svet interneta. Ovog puta Venelopa i Ralf upoznaće veličanstven i prostran svet globalne mreže, nepregledne metropole pune veb-sajtova, aplikacija i društvenih mreža. Na zadatku da sačuvaju Venelopinu igricu Ralf i Venelopa nailaze na niz neverovatnih otkrića, ali i poteškoća.

ralph breaks the internet review                       Ralf rastura internet: Razbijač Ralf 2; Foto: www.geekculture.co

U duhu predstojećih praznika Vilin Grad najmlađim posetiocima, osim repertoara sa novim filmovima, nudi i niz drugih zanimljivih događaja. U periodu od 12 do 16 časova najmlađi posetioci će moći da se druže i slikaju sa Deda Mrazom. Oni koji poseduju porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu na poklon će dobiti simboličan novogodišnji paketić u saradnji sa kompanijom Benlian Food, a njihovi roditelji ili pratioci će svoju bioskopsku kartu platiti po dečjoj ceni. U subotu će moći da se zabave kroz kreativno-edukativne radionice koje organizuje Škola crtanja i vajanja Da Vinci, a u nedelju imaće priliku da učestvuju u radionici Brainobrain Smartplan-a i probaju rad na abakusu.

Cena ulaznice za novogodišnje dane iznosiće 410 dinara za filmove u 3D projekciji i 300 dinara za 2D sinhronizaciju. Za sve ostale informacije posetite sajt bisokopa Vilin Grad.
Ključne reči: bioskop , film , vilin grad , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.