Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Meri Popins se vraća na veliko platno

Marija Janković 17.1.2019. Komentari

Premijera filma Povratak Meri Popins biće prikazana 24. januara u bioskopu Vilin Grad. Projekcija je zakazana od 20 časova.

Foto: www.flickeringmyth.com

Čuvena dadilja i heroj bezbroj detinjstva do sada ove godine vraća se na veliko platno. Diznijeva produkcija ove godine vraća jednog od čuvenih dečijih likova u detinjstva novih generacija. Povratak Meri Popins je priča o depresivnoj eri u Londonu, gde žive sada već odrasle Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece. Posećuje ih niko drugi do zagonetna Meri Popins, čiju ulogu tumači glumica Emili Blant, koju prati određeni lični gubitak. Zahvaljujući svojim jedinstvenim, magičnim veštinama i uz pomoć njenog prijatelja Džeka, pomoći će ovoj porodici da ponovo otkriju radost i sreću koju su njihovi životi izgubili. U bioskopu Vilin Grad će se održati premijerna projekcija, ali pre projekcije organizovano je i druženje sa čarobnom Meri Popins.

Ovaj film biće od 24. januara na redovnom repertoaru bioskopa Vilin Grad, a svoju kartu po ceni od 280 dinara možete nabaviti na bilternici ili rezervisati na sajtu bioskopa. 

vilin grad,bioskop,premijera,Meri Popins,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.