Povratak Meri Popins u Cineplexx-u

Sonja Stefanović 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u predstojećem periodu od 24. do 30. januara naći će se pet naslova: Povratak Meri Popins, Aladin i leteći ćilim, Krivica, Eliot spašava Božić, BTS WORLD TOUR LOVE YOURSELF, kao i reprizni filmovi u okviru dečijeg festivala Cineplexx Porodični dani.

Foto: www.theweekendfox.com

Film Povratak Meri Popins poručuje da kada se izgubite, dobro zapamtite da se čarolija uvek vraća. U depresivnoj eri Londona, sada odrasle Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece, posetiće zagonetna Meri Popins (Emili Blant) koju prati lični gubitak. Zahvaljujući svojim jedinstvenim, magičnim veštinama i uz pomoć njenog prijatelja Džeka, pomoći će ovoj porodici da ponovo otkrije radost koja se izgubila u njihovim životima.

Glavni junak filma Aladin i leteći ćilim živi u Pjortu, malom pustom selu u Bulgislavu, zajedno sa majkom, ocem i kozom Rajkom. Na fantastičnom letećem tepihu, koji je dobio od El Faze, Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom Rajkom, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče. Sultanov grad Peto je zaista nešto posebno — ogroman i haotičan, iza svakog ćoška vrebaju probisveti. Glasove su likovima pozajmile naše poznate ličnosti: Peđa Damnjanović, Miomir Dragićević, Marko Dolaš, Alek Rodić, Ana Mirović, Ognjen Drenjanin, Jovana Cavnić, Đorđe Simić, Milan Zoričić, Simona Ćirović, Ivan Ivanov, Zoran Stojić.

hodja fra pjort

Aladin i leteći ćilim ( Hodja fra Pjort); Foto: www.lfbs.dk

 

Jedan od najvećih evropskih filmskih hitova je film Krivica, a jedan glumac poveo nas je ovog puta kroz celu otmicu, bežanje, spašavanje. Njegov angažman propraćen ličnom dramom koju u to vreme proživljava, uvlači gledaoca u napetost koju oseća i sam policajac pokušavajući da pomogne žrtvi, iako je kilometrima udaljen od nje. Radnja filma Eliot spašava Božić počinje kad jedan od Deda Mrazovih irvasa najavi svoju penziju, poni Eliot videće priliku da ispuni svoj san i zasluži svoje mesto u timu Deda Mraza. Iako se činilo da nema nikakve izglede, Eliot će sa svojom najboljom prijateljicom Hazel dokazati svima da je on pravi poni. Međutim, na njihovoj farmi stvari takođe ne idu po planu, jer se pojavila pretnja njihovim prijateljima. Eliot sada mora da donese odluku života: spasiti svoje prijatelje ili pratiti svoj san i spasiti Božić. Ekupu sinhronizacije čine: Uroš Jovičić, Aleksandra Širkić, Milan Tubić, Ivana Popović, Tomaš Sarić, Peđa Damjanović, Jelisaveta Karadžić.

U filmu Leptir, Henri Papilon Šarije je sitni kriminalac, pogrešno uhapšen i optužen za ubistvo koje nije počinio, te je osuđen na doživotnu kaznu u zloglasnoj zatvorskoj koloniji na Đavoljem ostrvu u Francuskoj Gvajani. Odlučan da pobegne iz zatvora, udružuje se s ekscentričnim kriminalcem Lujem Degom (Rami Malek), koji u zamenu za zaštitu pristaje da finansira njegov beg.

MV5BMGNhZDFlZjctZjBmMS00MTZlLWE2OGQtOWM2ZjFkZmFiZTRiXkEyXkFqcGdeQXVyNzY0NzYzMDA. V1 SX1777 CR001777742 AL 1

Krivica ( The guilty); Foto: www.imdb.com

BTS WORLD TOUR LOVE YOURSELF je snimljen na olimpijskom stadionu u Seulu, tokom svetske turneje benda BTS, a na veliko platno bioskopa Cineplexx stiže projekcija najtraženijeg koncerta 2018. godine. Ovo je događaj koji će okupiti fanove najpoznatijeg sedmočlanog dečačkog benda i zajedno sa njima slaviti njihov globalni uspeh bez premca. Od vrhunskih performansi do načina na koji komuniciraju sa svojim fanovima, BTS postao je globalni fenomen još od kada su debitovali u junu 2013. godine. Za kratko vreme uspeli su da mobilišu milione fanova širom sveta, nalaze se na vrhu svetskih lista i vlasnici su prestižnih muzičkih nagrada kao što je Billboard Music Awards.

Za one gledaoce koji su propustili da pogledaju neki od popularnih dečijih naslova iz protekle godine, Cineplexx je pripremio Porodične dane od 28.januara do 6. februara, jer se tada na repertoar vraća 31 film, po sniženoj ceni karte. Mališani će imati priliku da reprizno pogledaju Grinča ili da se podsete avantura Drakuline porodice u nastavku animacije Hotel Transilvanija. Potrebno je da budu član Cineplexx Porodičnog film kluba, lojalti programa u kojem je članstvo besplatno za svu decu do 14. godine i koji donosi niz pogodnosti. Za sve starije od 14 godina, tu je Cineplexx bonus klub, čiji članovi pored snižene cene karte za filmove sa repertoara dečijeg festivala očekuje i mogućnost online kupovine ulaznica i pregršt pogodnosti.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Sve ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

 

Ključne reči: repertoar , Meri Popins , cineplexx , Krivica , BTS ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.