Ništa se ne dešava slučajno

Andrijana Pavlović 2017.
Komentari

Još jedan roman Gijoma Musoa koji ostavlja bez daha − roman Central park triler je koji ima moć da vam dodirne sva čula. Radnja je smeštena u Njujork, a sudbonosno jutro u kome sve počinje će zapravo biti preokret u životima glavnih likova Alis i Gejbrijela. Uzbudljiva priča o hrabrosti, snalažljivosti, ali, pre svega, životu i neprilikama koje on sa sobom donosi, pokazaće čitaocima da za sve što se dešava postoji razlog. 

Andrijana Pavlović

Kada se jednog jutra nađu u Central parku dva stranca, policajka iz Pariza i džez muzičar iz Dablina, ne sećajući se kako su dospeli tako daleko od svog doma, a pritom ni ne poznavajući se, biće primorani da se oslone na ono čega se poslednjeg sećaju, kao i da veruju jedno drugom. Zajedno kreću u potragu za istinom koju je svakim korakom sve teže pronaći. Vođeni željom da dođu do svog cilja, umešaće i svoje sakrivene priče iz prošlosti u potragu. Kada konačno počnu da se sklapaju delovi ove velike mistične slagalice, junaci priče će naučiti da nije uvek sve onako kako izgleda.

Francuski pisac Gijom Muso, rođen 1974. godine, sa svojih devetnaest godina otišao je u Sjedinjene Američke Države, tačnije u Njujork, gde je proveo nekoliko meseci. Uticaj ove države na njegov život ocrtan je u njegovim knjigama, čije su radnje smeštene upravo u američkim gradovima. Kada se vratio u Francusku, bio je pun ideja za pisanje, te su tako nastali njegovi prvi romani. Knjiga Central park objavljena je 2014. godine i doživela je veliki uspeh. 

... Šta god da ti se sada dešava, svaki put ćeš reći sebi da su svi ti trenuci otrgnuti od sudbine bili vredni da se dožive. I da niko nikada neće moći da ti ih oduzme...

Ključne reči: gijom muso , central park , preporuka , roman , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.