Escape Room na velikom platnu Cineplexx-a

Sonja Stefanović 2019.
Komentari

 Triler Escape Room će se u okviru Teens night događaja 31. januara naći na velikom platnu bioskopa Cineplexx. Početak je zakazan od 20 časova.

Foto: www.screengeek.net

Radnja počinje kada stidljiva učenica fizike Zoja, buntovnik Ben, mladi trgovac Džejson, ratna veteranka Amanda, bivši rudar Majk i zaljubljenik u koncept Escape Room Deni istovremeno dobiju na poklon specijalnu kutiju − slagalicu. Pošto su uspeli da je slože, otvara im se trag koji ih vodi u Escape Room i otvara im priliku da osvoje 10 000 dolara ukoliko uspešno reše sve zagonetke. Ali kada Ben pokuša da izađe iz sobe na pauzu da kratko zapali cigaretu, shvati da su vrata zaključana i da je igra već počela. Uđite u igru kao nikada pre i otkrijte tamnu istinu koja ih sve povezuje. Pronađi tragove. Ne veruj nikome. Izađi živ. Režiju potpisuje Adam Robitel.

Ljubitelji trilera će moći da uživaju u sjajnom filmu, a tri najsrećnija zaljubljenika zagonetki u Cineplexx-u Escape Mania će obradovati poklon vaučerom za pravi escape izazov, dok će svi posetioci moći da ostvare 10% popusta za escape room avanturu. Karte za 2D projekciju iznose 350 dinara, a za više informacija posetite sajt bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: Escape room , Cineplexx Niš , teens night , film ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.