Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad

Andrijana Pavlović 29.1.2019. Komentari

U bioskopu Vilin Grad biće održan Porodični vikend 2. i 3. februara od 10 do 18 časova. Na repertoaru ovog vikenda su porodični filmovi Aladin i leteći ćilim, Eliot spasava Božić, Ralf rastura internet: razbijač Ralf 2, Grinč, kao i najnovija animirana avantura Ko se boji vuka još 2.

Foto: www.sheepandwolvesmovie.com

Najmlađi posetioci će moći da se zabave u kreativno-edukativnim radionicama koje organizuje Škola crtanja i vajanja Da Vinci. Mališani koji imaju Porodičnu karticu uz kupljenu ulaznicu na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji ili pratioci plaćaju dečju cenu ulaznica. Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze

Škola crtanja i vajanja Da Vinci nudi časove crtanja, vajanja i slikanja, pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita za arhitekturu, srednju Umetničku školu i Fakultet umetnosti. Škola crtanja i vajanja za decu i odrasle Da Vinci nalazi se u samom centru Niša, u ulici Laze Kostića 14. Prijatan ambijent, ljubaznost zaposlenih i druženje sa drugim polaznicima dodatno doprinose lakšem savlađivanju gradiva. Cilj Škole crtanja i vajanja Da Vinci je održavanje visokog nivoa kvaliteta i prilagođavanje potrebama polaznika.

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

bioskop vilin grad,porodični vikend,filmovi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.