Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Novi filmovi na repertoaru Vilinog Grada

Aleksandra Đokić 30.1.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 31. januara do 6. februara naći će se četiri nova filmska naslova, a to su Ko se boji vuka još 2, Marija Stjuart: Kraljica Škotske, Escape Room i Mula.  

Foto: www.mojtv.net

Sinhronizovani film Ko se boji vuka još 2 prikazuje gradić u kome ovce i vukovi žive u miru. Pojavljuju se dva gosta − polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti. Marija Stjuart: Kraljica Škotske je film o mladoj udovici Mariji, koja je odlučna da bude vladar, a ne samo figura. Ona se poziva na pravo da zauzme engleski tron preteći Elizabetinom suverenitetu. Izdaja, pobuna i zavera ugrožavaju oba prestola i menjaju tok istorije. Escape Room je drama u kojoj će se šest stranaca naći u okolnostima koje su van njihove kontrole i moraće da koriste svoje znanje kako bi preživeli. Klint Istvud je režirao film Mula prema scenariju Nika Šenka, koji je inspirisan člankom Njujork Tajmsa. Dobitnik nagrade Oskar Klint Istvud prvi put se nakon 2009. godine i filma Gran Torino nalazi na dve pozicije, rediteljskoj i glumačkoj sa glavnom ulogom.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad.

repertoar,filmovi,bioskop vilin grad,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.