Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Na platnu Cineplexx-a četiri nova filma

Milena Stojković 30.1.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 31. januara do 6. februara naći će se četiri nova naslova: Mula, Marija Stjuart: Kraljica Škotske, Ko se boji vuka još 2 i Escape Room. Osim toga, biće i repriziranih filmova u okviru dečjeg festivala Cineplexx Porodični dani. 

Foto: theplaylist.net

Film Mula režirao je Klint Istvud prema scenariju Nika Šenka, koji je inspirisan člankom Njujork Tajmsa. Istvud je u ulozi Erla Stouna, čoveka u osamdesetim koji je bankrotirao, sam je i čeka hipoteku nad svojim poslom kada mu ponude posao u kojem samo mora da vozi. Čini se prilično lako, ali Erl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju teret, a njega proglase glavnim rukovodiocem. Erl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije, DEA agenta Kolina Bejtsa. Iako su njegovi problemi s novcem sada stvar prošlosti, Erlove greške iz prošlosti počinju izranjati, a pitanje je hoće li imati dovoljno vremena ispraviti sve te greške pre nego što ga sustigne ruka pravde ili kartel za koji radi.

Marija Stjuart: Kraljica Škotske − Nakon što je sa 16 godina postala kraljica Francuske, a sa 18 udovica, Marija odbija pritisak da se ponovo uda. Umesto udaje, vraća se u svoju rodnu Škotsku da povrati tron koji joj pripada. Međutim, Škotskom i Engleskom vlada neodoljiva Elizabeta I. Obe mlade kraljice vide jedna drugu u strahu i slabosti. Rivali u moći i ljubavi, ženski regenti u svetu u kom dominiraju muškarci, njih dve će morati da odluče kako da igraju igre oko braka i nezavisnosti. Odlučna da bude vladar, a ne samo figura, Marija se poziva na pravo da zauzme engleski tron preteći Elizabetinom suverenitetu. Izdaja, pobuna i zavera ugrožavaju oba prestola i menjaju tok istorije.

gr1 162

Mula (The Mule); Foto: cineplexx.rs

Ko se boji vuka još 2 (SINH) – U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru pojavljuju se dva gosta, polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a moraće da se udruže da bi prebrodili opasnost. Samo timski rad može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer su zajedno jači. 

Film Escape Room govori o šest stranaca koji će se naći u okolnostima koje su van njihove kontrole i moraće da koriste svoje znanje kako bi preživeli. Stidljiva učenica fizike Zoja, buntovnik Ben, mladi trgovac Džejson, ratna veteranka Amanda, bivši rudar Majk i zaljubljenik u koncept Escape Room Deni istovremeno dobiju na poklon specijalnu kutiju-slagalicu. Pošto su uspeli da je slože, otvara im se trag koji ih vodi u Escape Room i otvara im priliku da osvoje 10.000$ ukoliko uspešno reše sve zagonetke. Ali kada Ben pokuša da izađe iz sobe na pauzu da kratko zapali cigaretu, shvati da su vrata zaključana i da je igra već počela. Uđite u igru kao nikada pre i otkrijte tamnu istinu koja ih sve povezuje.

437479 marija stjuart kraljica skotske 2 ls

Marija Stjuart: Kraljica Škotske (Mary Queen of Scots); Foto: historyextra.com

Ukoliko ste propustili da pogledate neki od popularnih dečjih naslova iz protekle godine, možete to učiniti na Cineplexx Porodičnim danima do 6. februara, jer se tada na repertoar vraća više od 30 filmova i to po specijalnoj, sniženoj ceni karte. Samo u bioskopu Cineplexx mališani će imati priliku da reprizno pogledaju Grinča ili da se podsete avantura Drakuline porodice u nastavku animacije Hotel Transilvanija. Potrebno je samo da budu član Cineplexx Porodičnog film kluba, lojalti programa u kojem je članstvo besplatno za svu decu do 14. godine i koji donosi niz pogodnosti. Za sve starije od 14 godina tu je Cineplexx bonus klub, čije članove, pored snižene cene karata za filmove sa repertoara dečjeg festivala, očekuje i mogućnost online kupovine ulaznica i pregršt pogodnosti.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Sve ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

bioskop cineplexx,filmovi,repertoar,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.