Ovonedeljni repertoar bioskopa Cineplexx

Marija Janković 2019.
Komentari

Na programu bioskopa Cineplexx, u periodu od 7. do 13. februara, naći će se tri nova naslova: Lego film 2, Knedlica, Promil do (k)raja, kao i premijera filma Alita: Borbeni anđeo. (SIN 2D/3D)

Foto: www.geektyrant.com

Prvi deo ove animirane avanture Lego film 2014. godine nije ostavio ni publiku, a ni kritičare ravnodušnim, sada nam stiže i drugi deo Lego 2. Radnju nastavlja na mestu gde se završio prvi film. Briksburg je sada zastrašujuća apokaliptična pustoš u Pobesneli Maks stilu. Emet je i dalje neizmerno srećan kao i uvek, ali kad zarobe Vajldstajl, ovaj junak mora da se vrati u stvarni svet kako bi je spasio. 

Knedlica
iliti Viloudin Dikson je punija tinejdžerka i ćerka bivše misice. Nadimak joj je dala majka iza čije uloge stoji Dženifer Aniston. Oduvek je više volela da ostane kod kuće i druži se sa svojom najboljom drugaricom Elen, koja je tipična lepa amerikanka. Sve je bilo kako treba dok Vil nije prihvatila posao u Harpiju, lokalnom restoranu brze hrane gde upoznaje Boa, prelepog i zgodnog sportistu. Vil nije iznenađena što joj se Bo svideo, ali ostaje šokirana kada shvati da se i ona njemu dopada. Umesto da nauči da prihvati sebe takvu kakva jeste, kroz svoju vezu sa Boom, Vil počinje da sumnja u sebe. Da bi povratila svoje samopouzdanje, upušta se u najstrašniju stvar koju je mogla da zamisli, prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi, zajedno sa još nekoliko ne baš tako odgovarajućih kandidata, da bi pokazala svetu da zaslužuje da bude tu isto koliko i bilo koja druga mršava devojka. Tokom svoje avanture, Viloudin će šokirati ceo Klover, ali najviše od svega i samu sebe.

Na repertoaru je i urnebesna komedija Promil do (k)raja sa najboljim holivudskim komičarima Alekom Boldvinom, Selmom Hajek i Džoom Manđanijelom u glavnim ulogama. Imućni bračni par Frank i Nensi odvode ćerku na prestižni koledž, da bi sutradan saznali da su bankrotirali. Nakon pijane noći, suočavaju se sa nekoliko loših poteza do kojih ih je alkohol doveo. Upuštaju se u malverzacije kako bi svoje materijalne teškoće pokušali da sakriju ne samo od svojih prijatelja i poslovnih partnera, već i od rođene ćerke.

alita                                                                                                                                     Film Atila borbeni anđeo; Foto: www.whatculture.com

Više od petnaest godina scenarista Džejms Kameron je pripremao svoju adaptaciju manga stripa Alita: Borbeni anđeo, koji je pre trideset godina osmislio i nacrtao japanski umetnik Jukita Kišira. Priča je smeštena u daleku mračnu budućnost, u dvadeset i šestom veku i prati kiborg devojku, osobu sa robotskim i tehničkim implantantima po imenu Alita koja se budi u svetu koji ne prepoznaje, bez bilo kakvih sećanja na prošli život. Doktor Ajdo pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok sa druge strane, njen drug Hugo želi da joj pomogne da vrati uspomene. Lik ženskog heroja Alite ovekovečila je kanadska glumica kubansko–američkog porekla Roza Salazar. U ostalim ulogama našli su se Oskarom nagrađeni glumci: Kristof Valc, Dženifer Koneli i Maheršala Ali. Među glumačkom ekipom su i mlade glumice Eiza Gonzales i Lana Kondor.

Karte su u prodaji i možete ih preuzeti na bilternici bisokopa po ceni od 350 dinara za 2D projekciju i 470 dinara za 3D projekciju. Za sve ostale informacije postetite sajt  Cineplexx–a.

Ključne reči: cineplexx , kultura , repertoar , film ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.