Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Tri nova filma na repertoaru Vilinog Grada

Tijana Milenković 7.2.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 7. do 13. februara naći će se filmovi: Lego film 2, Knedlica i Alita: Borbeni anđeo. 

Foto: www.comingsoon.net

Animirani film LEGO 2 naći će se na repertoaru bioskopa od 7. februara, a radnju nastavlja na mestu gde se završio prvi film. Briksburg je sada zastrašujuća apokaliptična pustoš u Mad Max stilu. Emet je i dalje neizmerno srećan kao i uvek, ali kad zarobe Vajldstajl, mora da se vrati u stvarni svet i da je spasi. Film Knedlica će, takođe, biti na repertoaru od 7. februara, a opisuje život Viloudin Dikson, punije tinejdžerke i ćerke bivše misice. Nadimak Knedlica joj je dala majka, koja je jedina tako i zove. Oduvek je više volela da ostane kod kuće i druži se sa svojom najboljom drugaricom Elen, koja je tipična lepa amerikanka.

Alita: Borbeni anđeo je film Džejmsa Kamerona (Avatar) i Roberta Rodrigeza (Grad greha), a na repertoaru Vilinog Grada će se naći 12. februara. Baziran na seriji stripova Jukita Kišira, Alita: Borbeni anđeo je priča o kiborgu po imenu Alita koja se budi u svetu koji ne prepoznaje, bez bilo kakvih sećanja na prošli život. Doktor Ajdo pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok sa druge strane njen drug Hugo želi da joj pomogne da vrati uspomene. Kada smrtonosne i korumpirane sile koje vode Gvozdeni grad napadnu Alitu u želji da je kontrolišu, ona se bori i pokušava da spase svoje prijatelje, porodicu i svet u kojem je odrasla.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad.

 

bioskop,vilin grad,repertoar,Lego 2,Knedlica,Alita:Borbeni anđeo,filmovi,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.