Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Bioskopski program Vilinog Grada bogatiji za četiri nova filma

Marija Đorđević 14.2.2019. Komentari

U okviru novog repertoara bioskopa Vilin Grad, za period od 14. do 20. februara, na platno stižu četiri filma: Alita: Borbeni anđeo, Berlin, volim te, Kako uhvatiti neženju i Srećan dan smrti 2. 

Foto: www.blackgirlnerds.com

Od dva vizionara i filmska stvaraoca, Džejmsa Kamerona (Avatar) i Roberta Rodrigeza (Grad greha), stiže Alita: Borbeni anđeo, epska avantura o nadi i snazi. Kada se Alita (Rosa Salazar) probudi bez sećanja, u budućem svetu koji ne prepoznaje, pronalazi je Ajdo (Kristof Volc), saosećajni doktor koji uviđa da je negde duboko u ovoj napuštenoj kiborgskoj ljušturi srce i duša mlade žene sa izuzetnom prošlošću. Dok se Alita navikava na svoj novi život i opasne ulice Ajron sitija, Ajdo pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok njen novi, urbani drug Hugo (Kian Džonson) hoće da joj vrati sećanja. Ali, kada smrtonosne i korumpirane sile koje vode grad napadnu Alitu, ona saznaje istinu o svojoj prošlosti – ona poseduje borbene veštine koje moćnici žele po svaku cenu da kontrolišu. Ako bi ostala van njihovog domašaja, ona bi bila ključ u spasavanju njenih prijatelja, porodice i sveta u kome je odrasla.

Berlinska priča Berlin, volim te sastoji se od devet epizoda. Mogla bi se nazvati i Berlin koji volim gde se spajaju različiti muškarci i žene i pričaju svoje ljubavne priče. Emocije izviru iz poznatih mesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gde cvetaju stare i nove ljubavi. Sve priče su povezane tranzicionim sekvencama. Glavna ideja serijala je da se dobije impresija grada kao živog organizma koji diše i voli i kroz multikulturalnu identifikaciju čini da ljudi dele među sobom emocije univerzalne ljubavi.

keira knightley berlin i love you

Kira Najtli u filmu Berlin, volim te; Foto: www.variety.com

Kianu Rivs i Vinona Rajder ponovo zajedno u romantičnoj komediji pod nazivom Kako uhvatiti neženju. Rivs i Rajder glume Frenka i Lindzi , goste koji su pozvani na venčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugome. Kako će se sve završiti – velikom ljubavi ili velikom svađom? Džesika Rut predvodi ekipu u nastavku filma punog neočekivanih obrta i zapleta, koji je oduševio publiku 2017. godine. Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slede i opasnosti koja ih vreba.Producent i reditelj prvog filma, Džejson Blum i Kristofer Landon, vratili su se da naprave novo poglavlje Srećan dan smrti 2

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad.

 

bioskop vilin grad,repertoar,filmovi,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.