Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Novi filmski naslovi stižu na platno Vilinog Grada

Andrijana Pavlović 20.2.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin grad u periodu od 21. do 27. februara naći će se tri nova filma, koji nose nazive Instant porodica, Šta smo još bogu zgrešili i Ledena potera.

Foto: www.cinema-lepalace.com

Film Instant porodica je topla i emotivna priča o paru koji usvaja troje dece. Zainteresovani za priču tinejdžerke Lizi u domu za decu bez roditelja, Pit i Eli saznaju da je devojčicina majka narkoman, da je trenutno u zatvoru i da je zapalila kuću, a da Lizi ima mlađeg brata i sestru. Iako to sve deluje kao ogroman izazov, bračni par odlučuje da ih sve bolje upozna i poziva u svoj dom, na porodičnu večeru povodom Dana zahvalnosti, gde sve počinje. Film Šta smo još bogu zgrešili je nastavak filma Šta smo bogu zgrešili iz 2014. godine. Nakon što su se morali pomiriti s izborom svojih ćerki, u novom nastavku se tradicionalni Klod i Mari Verno suočavaju s novom krizom. Film Ledena potera je priča o životu mirnog porodičnog muškarca, koja će se iz korena promeniti nakon misteriozne smrti njegovog sina. Njegova potraga za pravdom će ga od uzornog građanina pretvoriti u hladnog i ubojitog osvetnika. Kreće u lov na vođu narko mafije za kog veruje da je glavni krivac.

Karte se mogu kupiti i rezervisati na blagajni bioskopa Vilin Grad. Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 280 dinara, dok je za 3D projekcije 390 dinara

vilin grad,repertoar,filmovi,bioskop,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.