Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Pet novih filmova na repertoaru bioskopa Cineplexx

Tijana Milenković 20.2.2019. Komentari

Na ovonedeljnom programu bioskopa Cineplexx u periodu od 21. do 27. februara naći će se pet novih filmskih ostvarenja: Instant porodica, Ledena potera, Spokoj, Šta smo još Bogu zgrešili i Mala gospođica Dulitl.

Foto: www.denofgeek.com

Instant porodica je komedija koju je režirao Sean Anders. Ova topla i emotivna priča prati supružnike koji nameravaju da usvoje dete. Međutim, nakon što upoznaju dve sestre i brata, među kojima je i buntovna petnaestogodišnjakinja Lizi, preko noći menjaju svoju odluku i žele da usvoje sva tri deteta, pa od tog trenutka, njihov život kreće sasvim drugačijim tokom. U glavnim ulogama se pojavljuju Mark Wahlberg, Rose Byrne, Octavia Spencer, Tig Notaro i Margo Martindale.

Film Ledena potera zasnovan je na mračnom skandinavskom trileru iz 2014. godine pod nazivom In order of disappearance. Život mirnog porodičnog muškarca iz korena će se promeniti nakon misteriozne smrti njegovog sina. Njegova potraga za pravdom će ga pretvoriti u hladnog osvetnika. Podstaknut besom, Nels namerava da uništi kartel do poslednjeg čoveka, ali njegovo poimanje ubistva proizlazi uglavnom iz onoga šta je pročitao u krimi romanima. Lijam Nison, koji tumači lik Nelsa, kreće u lov na Vikinga, vođu narko mafije za koga veruje da je povezan sa smrću njegovog sina.

Film Ledena potera (Cold pursuit) Foto: www.theatlantic.com

Film Ledena potera (Cold pursuit), Foto: www.theatlantic.coGlavne uloge

U trileru Spokoj radnja prati kapetana jednog ribarskog broda, čija se misteriozna prošlost neočekivano vraća i progoni ga. U isto vreme prati ga i bivša supruga, očajnički moleći za pomoć, zaljubljujući se u novu stvarnost, koja možda i nije onakva kako je ona vidi. Čuveni i priznati scenarista i reditelj, Stiven Najt, predvodi ekipu vrhunskih glumaca u svom najnovijem ostvarenju, na čijem čelu su dobitnici Oskara Metju Mekonahi i En Hatavej.

Šta smo još Bogu zgrešili, francuskog reditelja Filipa de Šoverona, je nastavak filma Šta smo Bogu zgrešili iz 2014. godine, koji se podsmeva porodičnim predrasudama. Ovaj film nam donosi još urnebesniju priču o uglednoj višoj klasi, cenjenim roditeljima i njihove četiri prelepe ćerke. Nakon što su morali da se pomire s izborom svojih ćerki, u novom nastavku se tradicionalni Klod i Mari Verno suočavaju s novom krizom. Svi supružnici njihovih ćerki: David, Rašid, Čao i Šarls, odlučili su da napuste Francusku iz raznih razloga. Glavne uloge u filmu tumače: Kristijan Klavije, Šantal Lobi i Ari Abitan.

Film Šta smo još Bogu zgrešili, Foto: cineplexx.rs

Film Šta smo još Bogu zgrešili, Foto: cineplexx.rs

Mala gospođica Dulitl je sinhronizacija dečijeg animiranog filma u režiji Joakima Mazaneka. Niko osim roditelja ne zna za Lilin nesvakidašnji talenat pomoću kog razgovara sa životinjama, a koji joj stvara nevolje i zbog koga je njena porodica primorana da se ponovo seli. Lili je obećala da će u novom domu čuvati ovu tajnu za sebe, što će joj poći za rukom sve dok ne shvati da je zao lopov životinja oteo Ronija, bebu slona iz lokalnog zološkog vrta. Zajedno s novim prijateljem Džesom, Lili se sprema da spasi Ronija i druge životnje i tada počinje avantura.

Cena karte radnim danima za 2D projekciju iznosi 350 dinara, a za sve ostale informacije posetite sajt bioskopa Cineplexx.

cineplexx,bioskop,repertoar,filmovi,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.