Promocija romana Molitva za dvoje u SKC-u

Marija Janković 2019.
Komentari

U sali Studentskog kulturnog centra 28. februara će se održati promocija romana Milice Radulović Molitva za dvoje. Početak je zakazan od 19 časova.

www.thejakartapost.com

Molitva za dvoje priča je o dvema naizgled običnim porodicama, sa običnim navikama i običnim životima, ali iza kulise se krije mnoštvo tajni, nerešenih dilema i otvorenih pitanja. U pokušaju da sačuvaju sebe i spase one koje vole, junake ove priče sve više pritiska težina samog života, a svakodnevica steže i rasteže na razne načine. Dok ih strah obuzima, rađa se i nova ljubav kao jedina svetla tačka koja ih može vratiti na pravi put. Uzbudljiv vrtlog razočarenja, nesuglasica, obavijen romantičnom pričom, prilagodljiv je svakom budućem čitaocu. O samom romanu govoriće urednik Spasoje Milovanović, recezent Marija Gojković, publicista Velibor Petković i glumica Aleksandra Pavlović.

Milica Radulović je diplomirana srbistkinja, doktor didaktičko-metodičkih nauka i direktor Pozorišta lutaka. Ovo je njena treća objavljena knjiga, a osim nje, 2015. godine objavila je jednu pod nazivom Beli san i 2017. knjigu Nauči me da volim.

Ulaz je slobodan.

Ključne reči: roman , promocija , Molitva za dvoje , skc , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.