Obeležavanje Noći veštica u bioskopu Cineplexx

Marija Đorđević 2017.
Komentari

U okviru novog repertoara bioskopa Cineplexx u periodu od 26. oktobra do 1. novembra biće prikazano nekoliko novih naslova, među kojima su Srećan do smrti, Najhrabriji, Junačine i Čudovišta iz moje porodice u 2D i 3D projekciji. Pored ovih naslova, premijerno će biti prikazan i Tor: Ragnarok 3D, dok će pretpremijerno biti održana projekcija filma Slagalica strave 8. Na događaju Noć veštica uoči Gete fest-a biće prikazana još dva filma  Paula i Povratak u Montok.

www.hdqwalls.com

Srećan do smrti je originalni triler u kom studentkinja iznova proživljava dan svoje smrti sa užasavajućim krajem, sve dok ne otkrije identitet svog ubice. Najhrabriji je film baziran na istinitoj priči elitne posade vatrogasaca iz Preskota u Arizoni koja se borila s požarom u Jarnelu 2013. godine, a u kojoj je život izgubilo19 članova posade. Film Junačine prikazuje novu grupu agenata koji moraju da prevaziđu sve razlike kako bi spasili zemlju od ludog teroriste.

Čudovišta iz moje porodice u 2D i 3D projekciji donosi zanimljivu priču o ne tako srećnoj porodici čije je sve članove zla veštica Baba Jaga pretvorila u čudovišta. Čudovišna porodica potom juri zlu vešticu širom sveta ne bi li skinula prokletstvo. Tor: Ragnarok 3D, čija je premijera zakazana za 1. novembar, zapravo je treći nastavak filma o junaku Toru koji je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci sa vremenom kako bi se vratio u Asgard i zaustavio Ragnarok − uništenje svoje domovine i kraj asgardijanske civilizacije od strane nemilosrdne Hele.

cuerpo elite 3

Foto: www.cdn.hobbyconsolas.com

Osmi nastavak kultnog horor serijala Džigsou pod nazivom Slagalica strave 8 donosi poznatu priču sa novim zapletom tela se pojavljuju po gradu, dok svi dokazi upućuju na jednog čoveka  Džona Kramera. Glavne uloge u filmu tumače Tobin Bel, Loa Vandervurt i Hana Anderson, dok režiju potpisuju braća Majkl i Peter Spierig. Prvi susret i velika ljubav Paule Beker i Ota Moderzona, kao i njihova strast prema slikarstvu, prikazani su filmu Paula. Povratak u Montok prikazuje pisca Maksa Zorna, koji uz podršku svoje supruge predstavlja u okviru turneje novu knjigu o svojoj davnoj aferi sa znatno mlađom ženom.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 320 dinara, dok je za 3D projekciju 440 dinara. Sve informacije o filmovima i cenama dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx

Ključne reči: bioskop cineplexx , filmovi , repertoar , noc vestica , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.