Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Premijerno prikazan film Poslednji Srbin u Hrvatskoj

Sonja Stefanović 3.3.2019. Komentari

U bioskopu Cineplexx je 2. marta održana premijerna projekcija filma Poslednji Srbin u Hrvatskoj, a nakon projekcije publika je aplauzom pozdravila ekipu filma.

Foto: Aleksandra Krstić

Film govori o zombi epidemiji koja je zadesila čitavu Hrvatsku sedam godina nakon bankrota države. Voda, kao jedina dragocenost, postala je meta moćnika koji ne prezaju ni od čega kako bi je se domogli. Spremni su da ubace i zombi virus u nju. Glavna muška uloga priprala je hrvatskom glumcu Krešimiru Mikiću čija se svakodnevica odvija između salona za masažu, restorana i bioskopa u kojem redovno prati filmski serijal svoje omiljene glumice Franke Anić (Hristina Popović).

sonjaž

Foto: Aleksandra Krstić

Hristina je istakla da je osim toga što je bogatija u kolegijalnom smislu, bogatija i kao čovek što je stekla nove kolege iz Hrvatske, Dada Ćosića, Tihanu Lazović i Krešimira Mikića. Mogu slobodno da kažem da nikad u životu nisam imala bolju saradnju. Sve je ispalo baš onako kako i treba da bude. Osvrnula se i na pozitivne reakcije i u Srbiji i u Hrvatskoj. Pune su sale i puno je smeha, tako da se nadam da će se dobre vesti pročuti i u ostalim gradovima, dodala je.

Na sinoćnoj premijeri komedije publici se, osim glumaca Dada Ćosića, Hristine Popović, koja je istakla da je filmu privukla sama uloga, i Tihane Lazović poklonio i reditelj Predrag Lincina. Dado Ćosić, koji tumači ulogu Maksa, rekao je da je zadovoljan filmom i da očekuje reakcije publike. Sudeći po ovim projekcijama koje sam sad gledao zajedno sa publikom, ljudima je to smešno i to je najbitnije, dodao je.

Film će se na redovnim repertoarima bioskopa naći od 7. marta.

Poslednji Srbin u Hrvatskoj,Hristina Popović,Dado Ćosić,premijera,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.