Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Novi filmski naslovi na platnu bioskopa Vilin Grad

Aleksandra Đokić 7.3.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad od 7. do 13. marta nalaze se četiri nova filmska ostvarenja: Kako da dresirate svog zmaja 3, Kapetan Marvel, Poslednji Srbin u Hrvatskoj i Zelena knjiga.

Foto: www.geektyrant.com

Film Kako da dresirate svog zmaja 3 govori o neočekivanom prijateljstvu između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja, a pretvoriće se u avanturu koja pevazilazi i sam život. Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog stripskog univerzuma. U filmu Poslednji Srbin u Hrvatskoj, mala grupa bogatih postala je još bogatija, a siromašni su još siromašniji. U vremenima u kojima je voda dragocenija od nafte, moćnici ne prezaju ni od čega kako bi je se domogli i spremni su da ubace i zombi virus u nju. Film Zelena knjiga, zasnovan na istinitoj priči, prati Tonija Lipa, opakog izbacivača iz noćnog kluba u potrazi za novim poslom. Ponuda koja najviše obećava je mesto vozača afroameričkog klasičnog pijaniste, Dona Širlija, na koncertnoj turneji kroz krajnji jug zemlje.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad.

repertoar,bioskop vilin grad,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.