Porodični dan u bioskopu Cineplexx

Marija Janković 2019.
Komentari

U bioskopu Cineplexx 10. marta biće održan Porodični dan, u okviru kojeg će najmlađi imati priliku da uz projekciju filma Kako da dresirate svog zmaja 3 uživaju u specijalnom programu inspirisanom junacima ove epske priče. Porodični dan trajaće od 12 do 17 časova. 

Foto: theaudiospotlight.com

Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračnijom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima. U sinhronizaciji ovog animiranog spektakla učestvovali su: Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Valentina Pavličić, Predag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić i Željko Maksimović. (SIN 2D)

Osim specijalnog programa osmišljenog za mališane, uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje Vas poklon magazin za decu Mali Politikin zabavnik, kao i DVD crtani Pepa prase. Ukoliko ste član Cineplexx porodičnog film kluba, imaćete i pogodnosti u okviru same cene ulaznica i posebno osmišljenog menija za ovu projekciju.

Karte možete preuzeti na blagajni po ceni od 230 dinara. Za sve ostale informacije posetite sajt bioksopa Cineplexx.

Ključne reči: porodični dan , cineplexx nis , bioksop , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.