Najlakše i najlepše je šetati udvoje

Sara Milanović 2019.
Komentari

Udvoje je knjiga Nikolasa Sparksa koja govori o prijateljstvu, odrastanju, sazrevanju, sreći i tuzi, ljubavi i, pre svega, porodici. Dopire u srž svakodnevnih problema, ali i sreće u malim trenucima i znacima pažnje. 

Foto: www.naukrinama.com

Glavni lik Rasel Grin je uspešni kreator reklamnih kampanja. Njegov idealni svet čini njegova supruga Vivijan i ćerka London, a jedino što mu staje na put ka sreći je njegova želja da postane poslovno nezavisan. Vivijan odlučuje da i sama počne da gradi svoju karijeru i tada spoznaje da njihov brak nije bio baš onakav kao što je mislila. Rasel tada osim svoje karijere mora da se stara i o petogodišnjoj London. Postaje njen šofer, kuvar, dadilja, prijatelj i, pre svega, otac. Associated Press je ovaj roman opisao sledećim rečima: Bilo da je po sredi nežnost između muža i žene ili privrženst između oca i kćeri, Sparks je majstorski ovladao umetnošću ljubavi.

Udvoje je knjiga uz čije zadnje strane suze same liju delom zbog njenog sadržaja, delom zbog toga što dolazi kraj jednom prijateljstvu između čitatelja i likova koji su opisani rečima. Uči čitaoce tome da je životom najlepše i najlakše šetati udvoje.

Ključne reči: udvoje , roman , preporuka knjige , preporuka nedelje , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.