Introspekcija u Dnevnoj sobi

Marija Janković 2019.
Komentari

U kafeu Dnevna soba biće otvorena 24. marta izložba fotografija Kristine Đurđević i MileTeokarević pod nazivom Introspekcija, koja će trajati sve do 31. marta. Izložba počinje od 20 časova.

Foto: Boban Kočev /

Serijom fotografija koje će se izložiti u kafeu, autorke Kristina i Mila želele su da naglase ne samo puki akt i erotizam već dublje emotivno stanje žene, pre svega njenu samospoznaju ili introspekciju kako i sam naziv ove izložbe glasi.

Kristina Đurđević je studentkinja druge godine niškog Fakulteta umetnosti. Završila je srednju Umetničku školu na odseku Grafički dizajn. Volontirala je kao fotografkinja Press-a na Nišvilu 2018. godine i izlagala je na grupnoj izložbi fotografija Niš iznutra u Deliju 2015. godine. Bavi se slikarstvom, grafičkim dizajnom i fotografijom. Učestvovala na brojnim konkursima likovnog karaktera.

Mila Teokarević je takođe studentkinja druge godine Fakulteta umetnosti, a završila je Gimnaziju u Leskovcu. Volontirala je kao fotografkinja Press-a na Nišvilu 2018. godine. Učestvovala je u snimanju dokumentarnog filma Vrapci i deteline, projekat Aleksandra Teokarevića za Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Bavi se slikarstvom, grafičkim dizajnom i fotografijom.

Ulaz je slobodan.

Ključne reči: izlozba fotografija , kafe dnevna soba , introspekcija , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.